Okategoriserade

Inte riktigt ett stabilt bord än

Nu är det strax läggdags här för mig och bebben i magen. Ikväll har jag varit i stan och haft en jättemysig fika med en vän som väntar sitt första barn i januari och så fick jag en goodiebag av henne från Universeum eftersom jag missade deras event när jag låg inne på sjukan. Så himla gulligt att hon sparade en till mig <3

Jag har börjat bli lite piggare nu känns det som. Jag orkar vara uppe till tolv och sen gå upp redan klockan 7 på morgonen. Men jag tänker att jag egentligen behöver mina 8 timmars sömn så jag ska nog försöka lägga mig inom 30 minuter i alla fall. Lite kvällsmat först bara. Hungriga preggon kan nämligen inte sova har jag fått lära mig. Haha!!

Kunde inte låta bli att knäppa en bild på magen och tallriken, men än är den inget stabilt bord haha!!

  

5 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.