Okategoriserade

Mys med bebis

Jag har alltid tyckt om bebisar jättemycket och gärna hålla dom och gosa lite med dom 🙂 Men oftast när jag har hållit nån annans bebis när dom inte sovit så har dom börjat gråta efter en stund för att dom vill tillbaka till sin mamma. Nu har jag Lucas och han vill helst av allt stanna hos mig hela tiden och jag skulle egentligen vilja hålla honom hela tiden också 🙂 Det är så fantastiskt att han kan ligga på mitt bröst i timmar och vara helnöjd med det! Jag blir helt varm i hjärtat när jag tänker på att jag och min kille är dom viktigaste personerna i Lucas liv, för han är ju den viktigaste personen i våra liv. Älskade lilla killen!! <3

20130409-120319.jpg

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.