Okategoriserade

Träningskompis på gott och ont

Idag fick jag gå och träna själv. Tråkigt! Särskilt när man är inställd på att träna två 🙁 Jag har skrivit förut att träningskompisar är verkligen på gott och ont. Det är super när motivationen tryter och träningskompisen drar med en ändå, men det finns ingen värre motivationsdödare än när träningskompisen avbokar i sista stund.

Just idag känner jag mig lite mer motiverad igen och börjar känna att jag har kommit in i rutinen att träna på onsdagar så det kändes inte så tungt att gå själv även om det inte är lika kul. Det här är min 5:e vecka som jag har hållt träningsturneringen med 2 pass i veckan. Det känns jättebra även om jag inte ser nån skillnad på kroppen eller vågen. Jag har bestämt mig för att jag inte behöver någon synlig skillnad för att fortsätta träna. Jag ska bara träna för att må bra och hålla vikten. Blir jag snyggare, starkare, mer slimmad så är det en bonus 😀

 

Synd att bodypumpen va inställd, jag brukar alltid unna mig en sån just efter bodypump 🙂 

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.