Minisemester i Halmstad

Nu i helgen ska jag få göra något riktigt lyxigt! Jag har nämligen via Smartson fått chansen att prova på sommardestinationen Halmstad!! Det är jag Lucas och Antonia som ska åka till Halmstad och bo på Hotell Tylösand!! Antonia hade lyxen att bli barnfri men eftersom Jair ska tävla i brasiliansk jiu jitsu i Helsingborg just denna helgen så kunde han varken passa Lucas eller följa med. Men det gör ingenting jag tycker att det är mysigt att Lucas ska följa och att få uppleva Halmstad som en barnfamilj. Lucas tycker dessutom att det är väldigt roligt att bo på hotell märkte jag när vi var uppe i Karlstad!

  

Hotell Tylösand ligger superfint precis vid stranden. Det är ett stort hotell med 230 rum, 32 konferensrum, flera restauranger, barer, nattklubb, ett spa med två våningar, gym och 53 träningspass i veckan och Sveriges största konstgalleri. Och vad vet ni vad, på den 7 km långa sandstranden precis utanför hotellet finns det till och med wi-fi!!  Hoppas vi får fint väder nu!

 

Så här ser programmet ut:

Lördag 23 maj

13.00 – Incheckning och presentation på Hotel Tylösand

Kort informationsmöte med presentation av Halmstad och Hotel Tylösand med rundvisning. Utdelning av material och Halmstadskortet.

Ca 15.00 – Testa allt vad Hotel Tylösand erbjuder med bla The Spa, träningspass, gå en egen konstvandring på Sveriges största konstgalleri, upplev naturen och havet.

19.30 – Trerätters supé serveras på Hotel Tylösand

 

 

Söndag 24 maj

07.00-10.00 – Frukost på Hotel Tylösand

12.00 – Utcheckning från Hotel Tylösand


När vi är där, kommer Halmstadkortet att lanseras så vi ska få testa på det. Halmstadkortet ger fri kollektivtrafik, fri parkering på gul zon, entré till nöjen och utflyktsmål samt shoppingerbjudanden! Ett sånt kort borde Göteborg också ha! Jag vet att Göteborg har ett liknande kort men jag tror inte att kollektivtrafiken ingår i det.

Två dagar kvar nu längtar vi!

Relaterade Inlägg

3 Kommentarer

  1. Annika K

    Ååå så skoj! Vill också 😛
    Bor i Halmstad. Men hotell o hotellfrukost är ju bara såååååå nice *tumme uppe*

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här