2 veckor med Dreamgenii gravkudde från Gravidochbarn.se

Kommer ni ihåg att jag skrev ett inlägg om att jag testade Dreamgenii graviditetskudde från Gravidochbarn.se? Nu har jag haft den här underbara kudden i två veckor så jag tänkte skriva lite mer om den 🙂 Jag tänkte också besvara lite frågor som jag fick på mitt första inlägg 🙂

Hur var det innan jag fick gravidkudden?

Jag hade ganska svårt att hitta en bra sovställning och mina kuddar som jag använde mellan knäna och under magen hamnade jämt på vift i sängen så ibland vaknade jag för att leta upp dom. Andra gånger bullade jag upp mitt täcke under magen och mellan knäna i sömnen, men då vaknade jag antingen av att jag frös eller så snodde jag min killes täcke i sömnen 😛 

Varför hade du svårt att sova?

Det fanns en rad orsaker varför jag inte kunde sova… Jag kunde vakna av sura uppstöttningar och halsbränna, kissenödig, kuddarna för knä och mage var på vift i sängen eller på golvet, svårt att hitta sköna sovställningar, ont i ryggen och svanken, kramp i vaderna…

Allt detta kan ju såklart inte gravkudden hjälpa till med, men en del hjälpte den faktiskt till med! Halsbrännan är betydligt bättre när jag sover på vänster sida och det är inte superenkelt att vända sig med kudden. Det är enkelt att hitta skön sovställning och jag har inte längre en stel och ond rygg som jag hade innan jag fick kudden. Jag tycker faktiskt att det är bättre med svanken också. Kudden stöttar ju upp magen och stöder också i ryggen. Dessutom hamnar knäna i en bättre position så det kanske också hjälper svanken.

Fick du ont någonstans eller nån kroppsdel domnade bort?

Ja, jag har haft problem med både ryggen och svanken.. men ingen kroppsdel har domnat bort. Jag tycker att min sovställning är mycket bättre nu när jag har fått gravkudden.

Så här tycker jag om kudden

Nu när jag har testat kudden under lite längre tid så har jag märkt att jag inte har vaknat av sura uppstöttningar eftersom jag har legat kvar ganska mycket på vänster sida. I början vände jag mig ganska mycket och ibland struntade jag att vända på kudden för det är nämligen lite bökigt eftersom man ligger på en del av kudden. Nu vänder jag mig bara en gång per natt och då vänder jag också på kudden. Jag sover lugnare och djupare känns det som. Ryggen är varken stel eller gör ont som den gjorde innan och det är verkligen superskönt!

Jag tycker den här kudden är underbar och nu när jag har testat den så kan jag verkligen inte vara utan den 🙂 Jag kommer fortsätta använda den även efter förlossningen 🙂 Visste ni förresten att kudden är 2 in 1? Jo, för man kan nämligen använda den för amning också 🙂 Jag hittade den här bilden som visar ett exempel på hur man kan lägga kudden när man ammar med den:

Just nu kan ni köpa Dreamgeniis graviditetskudde på gravidochbarn.se för 749 kr, klicka HÄR!

Ställ gärna frågor om det är något ni undrar!

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här