Okategoriserade

Hål i magen

I slutet av graviditeten kunde jag vakna av att jag var hungrig men det är verkligen ingenting emot hur jag känner nu. Jag är hungrig hela tiden och jag blir inte mätt på ett vanligt mål! På natten vaknar jag av att jag är så hungrig att det känns som jag ska svälta! Jag har provat att äta en rejäl kvällsmat med gröt och smörgåsar men jag blir ändå inte riktigt mätt o sen vaknar jag mitt i natten. Är det nån annan som har upplevt samma sak?

7 Comments

 • Sandra

  Det kräver energi att vara mjölkkossa 🙂 Amning tar ju ca 500 kcal per dygn, som ett rejält träningspass, så det är nog det som gör dig extra hungrig.

 • Lovisa

  Precis sådär har jag det nu med en vecka kvar till bf. Vaknar varje natt och är verkligen vråååålhungrig! Det finns inte en chans att somna om utan att först äta något. Har börjat skala morötter och har dem ligger vid sängen, det känns i alla fall inte allt för onyttigt 😉 För din del beror det säkert på amningen som alla ovan skriver. Ät på är mitt råd 🙂

 • Sandra

  Iom att du ammar behöver du minst lika mycket mat som under en graviditet, helst mer. Lillen tar ju så mycket näring från dig att du får i dig betydligt mindre än du borde så kroppen skriker efter mer. 🙂 Plus att du bränner ofantligt mycket kalorier under amningen. Så det är helt normalt. Bara att äta om du är hungrig! :p

 • Emma

  Jo ni har helt rätt! Bara jobbigt att känna sig bottenlös! Att alltid vara hungrig och aldrig bli mätt! Nu ska jag gå och lägga mig och är redan hungrig igen :-/

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.