Recept

Recept på barnmat: Lättlagad lax med potatis

Jag skrev förra veckan om den lättlagade barnmatspurén med pasta och köttfärssås som jag brukar göra till William. Den här gången tänkte jag tipsa om en annan rätt som jag ofta lagar till William som också är superenkel och god!

Recept på lax och potatis till 6 månaders bebis
1 laxfilé
2 st potatis
1 dl ärtor
2 tsk dill
1 dl crème fraîche

Skala och dela potatis i tärningar. Koka potatisen tills den är mjuk. Dela laxen i tärningar och ångkoka tillsammans med dill och ärtor i 5 minuter. Mixa alltihopa tillsammans med crème fraîche. Klart!

One Comment

  • Therese

    Fortsätt gärna tipsa om barnmat 🙂 Under graviditeten kände jag verkligen att jag kommer vara den där som står och lagar egen barnmat och fixar i köket, bebis kom och nää, jag får inte ihop det just nu, både vad gäller tid och ork. Men det känns som att det börjar vända, bebis sover bättre och bättre (både dag och natt) så snart tänker jag mig att jag ska ge det ett försök 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.