Okategoriserade

Bra städfirma i Göteborg med kollektivavtal + 10% rabatt

– Samarbete med Tidy.nu –

Äntligen har vi hittat en riktigt bra städfirma i Göteborg som både levererar och har garanterat schyssta villkor för sin personal! Städfirman vi har anlitat heter Tidy.nu och de har KOLLEKTIVAVTAL för all sin personal! Hur bra?! Det är ovanligt att städbolag har kollektivavtal för städpersonal (ibland finns det för kontorspersonal), så det känns fantastiskt bra! Kollektivavtal garanterar inte bara bra villkor för städpersonalen utan är även en kvalitetsstämpel som visar på en seriös firma. Det känns skönt för vi blev rejält brända av vår förra städfirma och det vill vi inte vara med om igen. Vi vill ha en städfirma som vi kan lita på och där vi har samma personal som städar varje gång. Det ska kännas tryggt och det är precis det vi har fått nu med Tidy.nu!

städfirma i göteborg

Vi har fått en helt fantastisk städerska som heter Cecilia, en helt underbar människa! Hon är inte bara extremt trevlig och härlig, utan städade också bättre än vad alla andra städare har gjort! Vårt kök och våra badrum har aldrig varit så rena. Hon fick bort fläckar som jag inte ens trodde gick att få bort! Efter hennes städning var diskhoar, toaletter, kakelfogar och till och med golvbrunnar(!) som nya igen! Jag och Victor var riktigt imponerade när vi gick runt och tittade på resultatet efter hennes städning.

Just nu har jag en grym rabattkod till alla er som också vill ha städning med Tidy.nu!
Använd koden PÅSMÄLLEN10 vid bokning av ert första städtillfälle så får ni 10% rabatt på all löpande städning!
Koden är giltig tom 1/6-21 och gäller endast nya kunder.

Ta chansen att få städat av Tidy.nu som är en riktigt bra städfirma i Göteborg, Stockholm, Uppsala eller Västerås!

bra städfirma i göteborg
städfirma i göteborg omdöme

En riktigt bra grej är att alla städare på Tidy.nu är utbildade i att städa med miljövänliga biotekniska rengöringsmedel som man kan prenumerera på om man vill. Då tar städaren med rengöringsmedel från företaget Pure Effect och fyller kontinuerligt på när det tar slut. Dessutom får vi använda rengöringsprodukterna mellan städtillfällena och slipper köpa, samtidigt som städaren alltid har det som behövs för att göra bästa möjliga jobb. Cecilia gjorde verkligen mirakel hemma hos oss med produkterna! Hon delade också med sig av sina knep samt hur man använder produkterna så att vi själva ska kunna underhållsstäda med dem 🙂 Så bra!

bra omdöme städfirma i göteborg

Tidy.nu finns i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Västerås och utför hemstädning, flyttstädning och fönsterputs. De tar 220 kr/h efter RUT-avdrag och har som sagt kollektivavtal och därmed trygg anställning för all sin personal. Cecilia pratade mycket gott om sin arbetsgivare och det märktes att hon trivdes med sitt jobb 🙂 Vi är verkligen otroligt nöjda! Det känns fantastiskt bra, både med vår städare Cecilia och med Tidy.nu som städbolag. Dagen efter städningen följde de upp med oss för att säkerställa att vi är nöjda så det märks att kundnöjdhet är viktigt för Tidy.nu 🙂

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.