Okategoriserade

Pappa på pappret

I eftermiddag ska Jair få bli pappa på pappret till Lucas 🙂 han är ju Lucas på pappa på riktigt, men i ålderdomliga Sverige så måste man gå till Familjerätten och registrera pappan som pappa om mamman och pappan inte är gifta! Så när man är gifta så är det liksom en självklarhet vem som är pappa, men nu när vi ”bara” är förlovade och sambos så är det tydligen inte självklart! Haha!!! Lite knäppt!!!

Jag har hört att dom tydligen frågar: Är det du som är pappan? och så måsten mannen svara ja på den frågan. Lite knäppt att dom inte frågar mamman tycker jag. Hon borde ju veta 😛

3 Comments

  • J

    Haha.. Vad lustigt det låter att de frågar pappan men inte mamman på det där sättet! Och tänk så säger mamman ja och pappan nej, så kan man ju göra också om man är riktigt elak. Vilken soppa! Fin vårutstyrsel du hade i vilket fall! Är fascinerad över att det gått tillbaka så fint och fort som det verkar gjort för dig. Känns inspirerande och hoppfullt när man själv fortfarande är i tillväxt- och uppsvullnadsfasen i produktion av en bebis! 😉 haha.. Kram /J

    • Emma

      Hej Josse! Ja det är verkligen lustigt!! Ja, det känns som min mage har gått tillbaka jättefint och jättesnabbt! Ska bli spännande och se om jag kommer i mina vanliga byxor 🙂 Jag provade min förlovning idag och den passar inte, så jag har nog blivit lite större överallt, men kanske proportionerligt större! Nu gäller nyttig mag och massa promenader så kanske jag kommer i form igen 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.