Okategoriserade

Åka buss och spårvagn

Åka buss och spårvagn är läskigt!!! Eller iaf tycker jag det! Jag är liksom lite stressad när jag ska på och av bussen. Tänk om det inte finns plats för min barnvagn på bussen tänker jag när jag ska åka buss. När jag ska åka spårvagn är jag typ livrädd! Det är ju tre mega-trappsteg upp in i spårvagnen! Tänk om ingen hjälper mig, åå va jobbigt att behöva fråga om hjälp då… Klarar jag annars att ta upp barnvagnen själv i vagnen eller vad gör jag?? Usch jag får panik av tanken att åka spårvagn så därför åker buss istället!

Men igår åkte jag spårvagn med en av dom andra mammorna från gravidvattengympan. Det var skönt att få åka spårvagn för första gången med en annan mamma så att vi kunde hjälpas åt!

20130417-134427.jpg

5 Comments

 • pilla

  Åh jag som tycker det är hyfsat smidigt att åka kollektivt i gbg. Jag brukar vänta på vagnen som är handikappsanpassad och gluda på lite lätt. Inge kul dock att åka i rusningstrafik då man kan få vänta både en och två vagnar för att det är andra barnvagnar på.

  Du som var i slottskogen häromdagen. Gick du förbi stället där djuren gåromkring i lilla hagen och barn får gå in och klappa? Hade de släppt ut djuren? Jag var där för någon vecka sedan och då var djuren inte ute:(

  • Emma

   Hej pilla! Jag åkte spårvagn på vägen hem och då åkte jag med lite nyare spårvagnar som hade handikappsanpassad! Det var jättenkelt då ju! Och jag hade tur också för det var inte fullt på spårvagnen! Toppen 🙂

   Hmm… Det var min tredje gång i slottsskogen igår och dom andra två ggr var för jättelängesen. Jag såg inga djur som var utsläppta nånstans så antar att dom inte var det men jag kanske var lite distraherad också jag kanske inte tänkte på det heller… Jag ska dit nästa fredag igen så jag kan ju kolla då 🙂 om du inte hinner dit innan. 🙂

 • pilla

  Ja kika gärna:) Drar ev dit på fredag om vädret är fint. Är det som idag vore det fantastiskt:)

  Svar från Emma: Ja hoppas det fins vädret håller i sig!! 🙂 jag kollar nästa gång jag är där 🙂 kanske blir tidigare än nästa fredag 🙂

 • sara

  Hej Emma! älskar din blogg. Jag undrar vart du har köpt din fina stickade filt som du har utanpå vagnen. Den blåa? Tacksam för svvar!

  kram

  • Emma

   Hej Sara! Vad kul att du gillar min blogg och min filt!!!! Det är faktiskt så att min mormor har virkat den till Lucas! Hon kommer bli superglad för din kommentar (hon läser också min blogg). Filten är virkad i mormorsrutor i fyra blå färger. Det är faktiskt inte så svårt att lära sig att virka (om du inte kan det). Det finns massa bra virkvideos och en svensk webbsida som heter ”drops” som visar jättetydligt hur man ska göra 🙂 så om du har ork och vilja kan det ju vara ett litet projekt att jobba på 🙂 kraam

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.