Okategoriserade

Nya träningskläder = Ny träningsmotivation

I alla fall var blev det ny träningsmotivation för mig idag när jag nystartade med träningen igen. Nu är det september månad och jag har nästan precis 4 månader på mig att komma i form inför Brasilien. Det har inte gått så jättebra med träningen den senaste månaden, jag har helt enkelt inte orkat gå upp för att träna lunchpass efter att ha hämtat Jair från jobbet mitt i natten. Men jag är ändå rätt nöjd med sommarens resultat. Jag ser i mitt ansikte att jag har gått ner i vikt och det är just ansiktet som jag tycker känns viktigast. Jag börjar känna igen mig själv på bilder igen och det är roligare att ta bilder.

Jag skriver mer om sommarens träningsresultat imorgon 🙂

Hur som helst så har Jair börjat jobba dagtid igen och då kan jag träna kvällspass, så idag blev det ett bodypump-pass 🙂

20130902-234152.jpg

Jag körde på riktigt bra idag och när jag kom hem så gjorde Jair en brasiliansk avokado-smoothie till mig, med bara lite lite socker. Det var JÄTTEGOTT! I Brasilien ska avokado ätas med socker inte salt. Jag har alltid tyckt att det låter så äckligt, men nej, det är jättejättegott!!!

2 Comments

  • Tessan

    Jag har inte heller fått de resultaten som jag önskade skulle komma nu över sommaren. Planen var att gå ner ett par kilon eftersom jag ska gifta mig på lördag, men det blir nog lika bra ändå, hehe 😉

    Tror du & jag har ganska lika kroppsform, jag är 1.65 och väger 68 kg, skulle vilja tappa 3-5 kg iaf. Vi får peppa varandra!! 😀

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.