Okategoriserade

Nya fransar hos Lashes by M

Idag har jag varit och fixat nya fransar 🙂 Jag känner att jag behöver unna mig något för mig själv mitt i alltihopa det här jobbiga. Fransförlängning är dessutom extra bra om man har tänkt att böla på jobbet för då rinner inte mascaran 😛

På lördag ska jag till Sojka & Walles event för oss VIP-bloggare. Det blir en lyxdag +kväll med bland annat spa och då tyckte jag att det vore extra kul att fixa fransarna innan så att man ser lite sminkad ut ändå 🙂 Jag har ju så ljusa fransar så det behövs 🙂 Det var faktiskt så sent som igår som jag bestämde och bokade tid hos nyöppnade Lashes by M. Det är duktiga Mona som har öppnat en hemmasalong. Jag hittade in till henne via en av mina läsares instagram och fick syn på hennes kanonpriser (läs längre ner). Det är tack vare hemmasalongen som hon kan hålla så bra priser för hon var lika duktig och snabb som dom andra fransstylisterna jag har gjort hos på salong.

Vi började med att plocka bort alla mina gamla fransar eftersom jag skulle ha nya längder (lite längre än vad jag fick i Stockholm). I Stockholm fick jag 10 och 12 mm, nu fick jag 9, 11 och 13 mm så att det skulle va lite längre längst ut så att det blev en sån där wow-effekt 🙂 Ärligt talat så trodde jag inte att en ynka mm skulle ge en sån skillnad men det gjorde det!!! Jag blev jättenöjd!!

Kolla in resultatet!!

20140918-221653-80213942.jpg

Sminkad look
Det jag var ute efter var en sminkad look även om jag är osminkad. Jag vill ha en bra balans mellan en naturlig look och en wow-look. Jag tycker inte det är snyggt när det ser ut som att man har flera rader med lösögonfransar på sig varje dag, men jag vill gärna att det ska snudda på gränsen mellan att kunna vara naturligt och vara onaturligt. Jag ska ta en vanlig bild utomhus imon tänkte jag 🙂 Då kan ni verkligen se effekten 🙂

Praktiskt
Förutom att det är så snyggt så är det praktiskt också att slippa mascara eftersom mina ögon rinner ofta även om jag inte gråter. Det räcker att det blåser lite eller om jag skrattar väldigt mycket 🙂 haha!!

Känns dom?
Jag fick en fråga för ett tag sen om fransarna känns så som lösögonfransar gör. Typ att dom känns tunga och om dom syns när man tittar så att man måste vänja sig vid dom. Svaret är nej. Fransarna är så lätta att det känns precis som vanligt med dom. Men det kan variera beroende på om man har väldigt raka fransar eller om man har naturligt böjda. Jag känner bara av en del av fransarna om jag blundar hårt när dom är nygjorda (dom som sitter närmast fransroten), men annars känner jag ingenting. Dessa fransar som Mona satte idag är lite hårdare, eftersom dom är ett annat material än dom jag har haft innan. (Hade ingen aning om att det fanns olika material innan). Jag tycker även att dom ser lite tjockare och svartare ut än mina förra. Det kanske är därför det blev så mycket mera wow-effekt?

Nackdelar
Jag fick ju en fråga också om det fanns några nackdelar med fransförlängning. Jag ser faktiskt inga nackdelar. Fransarna tar ju inte stryk av förlängningen utan trillar av efter ett tag utan att skada den egna fransen. Vill man ta bort dom tidigare kan man använda babyolja, det löser upp limmet. (Klipp absolut inte!!! Och försök inte att rycka bort heller!) den enda nackdelen är i så fall att det är beroende framkallande!!! Haha!! 😛

Behandlingen
Jag har skrivit om hur fransförlängning går till förut, men jag kan inte nog poängtera att det är en väldigt avslappnade behandling. Det tar cirka två timmar att sätta ett nytt set och om man bara är tyst (som jag absolut inte är!!!) så kan man lätt somna!! Jag tycker däremot att det är mysigt att ligga där och prata och särskilt när stylisten är en så trevlig tjej som Mona. Det är skönt och ligga och prata om allt mellan himmel och jord. Till och med lite om missfallet, fast inte så mkt att det blev sorgligt så att det kommer krokodiltårar, för då blir det så mycket svårare för Mona att limma på fransarna 😛

Pris
Hos Lashes by M kostar det 500 kr för ett helt nytt set med fransar och 350 kr för påfyllning, alltså mycket bättre priser än på salongerna i Göteborg. Särskilt om man som jag, skulle vilja ha fransförlängning året runt 🙂 Jag kommer definitivt gå tillbaka!

20140918-231755-83875421.jpg

Följ gärna Lashes by M på instagram @lashes.by.m eller gilla på fb HÄR!
För bokning smsa 0720-213021

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.