Nu gick slemproppen

Shit alltså! Nu eller ja, för 1,5 timme sen, gick slemproppen!! Jag som precis ska in på en 3 timmar lång ögonfransförlängning 😛 Hoppas inte vattnet går nu bara!

  

Den såg inte riktigt ut som den med Lucas men jag är säker på att det var den i alla fall… Men det är möjligt att det bara var en del av den…

Hur lång tid tog det innan era förlossningar satte igång efter att slemproppen hade gått? Med Lucas gick slemproppen samtidigt som vattnet!

Relaterade Inlägg

33 Kommentarer

 1. Linda Koski Wikström

  Men gud så spännande!! Men ettan gick slemproppen på förlossningen och med tvåan gick den en vecka innan.
  Inväntar med spänning trean nu, går in i v 39 idag så ett tag kvar!!

  Lycka till nu!

  kram

  Svara
 2. C

  Med andra barnet var jag öppen 3 cm i 2 veckor, och det kom bitar av slemproppen då och då. Sen blev jag igångsatt på bf då han hade dåligt med vatten i magen. Var så frustrerande att gå på de där kontrollerna med ctg var tredje dag sista två veckorna och inget hände (utomlands och andra rutiner). Och läkaren som kände huvudet med fingrarna så han låg långt ner..

  Det kan ju mycket väl vara att du redan börjat öppna dig, det är ju vanligt hos omföderskor. Hoppas du får en smidig förlossning när det väl drar igång på allvar!

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Förstår att det måste varit oerhört frustrerande! Så nära att förlossningen kom igång av sig självt och så gjorde den ändå inte det.. Ja, det ska bli spännande! Hoppas det blir en smidig och lagom snabb förlossning ❤

   Svara
 3. JennyJenny

  Hej, såg dig i morse på Vasagatan när jag var på väg för att lämna sonen på förskolan. Hade säkert sagt hej om du inte pratat i telefon för du såg så bekant ut efter att jag följt bloggen ett tag 😉

  Du såg i alla fall väldigt pigg och fin ut! Hoppas du får en lugn dag med att ta hand om dig själv!

  Svara
 4. Solin

  Åååå!!! Spännande? Jag uppskattar att det var typ 10-12 timmar mellan slemproppen gick och värkarna började smyga sig på. Håll oss uppdaterade!

  Svara
 5. Lisa

  Spännande! Med första barnet släppte slemproppen mitt på dagen och morgonen efter vaknade jag av värkar. Med andra barnet såg jag aldrig slemproppen. Lycka till om det drar igång!

  Svara
 6. Sofie

  Spännande..
  Men mitt första började den lossna dagen innan 10. Tiden, resten kom morgonen efter, efter det gick vattnet efter 6 timmar, men då var vi ute och höll på en massa och det var inte förens jag la mig i sängen och skulle slappna av som vattnet gick.

  Svara
 7. Jannice

  Med första barnet gick slemproppen inne på förlossningen, då hade jag haft värkar i några timmar innan. Med andra minns jag faktiskt inte, antar att den gick under själva förlossningen.
  Med sista barnet så gick delar av den under ca en veckas tid innan vattnet började att sippra 🙂

  Svara
 8. Karolina

  Spännande! Med första gick den samtidigt som vattnet i samband med att förlossningen startade, med andra gick den ca två veckor innan!

  Svara
 9. Laura

  Hej!
  Hjääälp vad spännande ?
  Mina proppar har gått dagen innan(2 barn). Lycka till.

  Du kan ju boka ett extra besök hos bm så kanske hon kan kolla om du börjat öppna dig. Då hinner ju du förbereda dig på att bebisen kommer inom en snar framtid.

  Hoppas du hinner fixa fransarna ?

  Svara
 10. Johanna

  BF på söndag (ingen bebis än) och slemproppen gick under påskhelgen. Nu börjar det bli jobbigt, men seeenast 27 april är bebisen här…

  Svara
 11. Tia

  Med första o andra 1dygn. Med tredje 3veckor o blev igångsatt. Så olika och gick o vänta i 3veckor i onödan att nångång skulle ha hänt. Lycka till ?

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här