Magen vecka 14 – bebis nr 2

Godmorgon eller ska jag såga god lunch kanske – haha! Jag är fortfarande förkyld men är åtminstone lite piggare. Idag ska jag hjälpa mamma, vi ska köra hennes bil till lagning i Borås så jag blir nog borta större delen av dagen. Det kan hända att det blir bogsering hela vägen dit nämligen, det beror på hur trasig kylvatten-behållaren är…

Jaja, nog om det! Här kommer en bild på magen nu i vecka 14!

  

Tänk att bebis är lika stor som en citron nu! Jag minns när bebisen var som en oliv och nu är den som en citron!!! Åhh! Även fast jag sett två gånger på ultraljud att det är en bebis i magen så känns det fortfarande lite overkligt! Nästan som en saga!

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här