Lite värkar nu

Jag har fått lite värkar nu! Det är svagt än så länge men det var lite jobbigt i slutet på fransförlängningen. Det var mycket värre att ligga stilla på rygg än att gå runt och promenera 😛 Jag kan fortfarande prata och promenera genom värkarna så det är inte alls förlossningsvärkar ännu, men det är nog inte långt kvar nu. Det gick en till bit slempropp på toa också, undra om det kan komma mer slempropp eller om det är vattnet som går nästa 😛

Mamma tycker jag är helt galen som fortfarande är på stan, men jag har ett sista ärende innan jag kan åka hem 🙂

Relaterade Inlägg

22 Kommentarer

 1. Eva-Leena

  Nu börjar de bli bra spännande! 🙂 Du får va lite försiktig på stan o snabbt försöka fixa de sista så du får åka hem o vila o vänta 🙂
  Kram

  Svara
 2. Siranee - Thaimorsan.se

  Hehe inte alls galet. Jag var ju på Backaplan och shoppade samma dan och allting gick som en räls inom 18 tim. Men Prim så lunchade du och jag och jag hade värkar utan att fatta själv haha. Men jag höll mig ju runt hemmet haha. Tänk om vattnet går på stan hehe

  Svara
 3. Nina

  Åh nej, har du fått jag-ska-bara-sjukan??
  Glöm inte att njuta av de här sista sista timmarna med bebisen i magen i lugn och ro.
  Snart har du bebisen hos dig, så härligt det också men på ett annat sätt.
  Kram

  Svara
 4. C

  Men att promenera är bara positivt för det hjälper ju bebisen sjunka ner, även om du ju samtidigt inte ska ta ut dig helt för du behöver ju energin sen med. Håller tummarna nu att det snart drar igång så du slipper gå och ha småont

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Ja jag vet, men jag vill ju helst behålla bebbe i magen lite till 🙂 Om värkarna drar igång ordentligt så kommer jag nog åka till sjukhuset och promenera där, men nu vill jag helst att värkarna håller sig borta lite till haha 🙂

   Svara
 5. Josephine

  Åh då är det säkert på gång nu! Kommer säkert lossna mer och mer slempropp nu när du har värkar. Kanske lite blodblandat snart oxå! Håller tummarna! ?

  Svara
 6. Heidi

  Hihi strongt av dig kvinna att vara på stan och göra ärenden. jag tror bebis kommer i natt klockan 02.00=) å så mysigt. längtar tills vi också får en till. lycka till nu<3kramar

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Haha! Ja, jag pratade med mormor på vägen hem, hon försökte övertala mig att ta en taxi för hon tyckte också att jag var galen. Både mormor och mamma har snabba förlossningar 🙂

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här