Allmänt

Nattshopping igår

Det blev nattshopping igår! Jag köpte massa saker, det blir så lite då och då. Jag tänker på olika saker som jag ska köpa och en dag så får jag allt gjort bara. Jag tycker det är jobbigt att gå i affärer nu. Det ömmar liksom i kroppen och foglossningen blir värre, så jag beställer allt på nätet och sen går Jair och hämtar. Det blev nya hudvårdsprodukter till mig, regnskydd till den undre liggdelen på Joolz Geon, ett nytt spjälskydd till vår Babybay-säng (vårt gamla är alldeles för långt eftersom det hör till spjälsäng egentligen), Spanx-kjol till mig och lite barnrumsinredning!

20160304-123513-45313087.jpg

Hudvårdsprodukterna, regnskydd och spjälskyddet var såna där ”pricka-av-på-listan”-inköp. Det känns så skönt att få så mycket som möjligt av allt det där gjort nu och inte stå med det när bebis nästan är här 🙂 Jag har spanat på dom grejerna ett tag nu för att se om det var något erbjudande eller rea, men tyvärr inte. Fast spjälskyddet var i alla fall minst 200 kr billigare än när jag väntade Lucas. Hela Babybay-sängen är faktiskt väldigt mycket billigare än den var då. Jag tror jag köpte hans säng för 2000 kr begagnad och nu säljs den typ för det priset fast ny!

Spanx-kjolen var däremot ett riktigt kap, halva priset just nu på Members! Fast egentligen ville jag haft hudfärgade ”shorts” att dra över magen, men det fanns inte i min storlek så nu får jag testa och se vad jag tycker om kjolen. Jag minns att jag gärna hade velat haft något sånt efter att jag hade fött Lucas. Alltså inte precis efter, men den sommaren så var det en och en annan gång som jag inte kände mig bekväm i nån klänning som jag hade velat ha till ett speciellt tillfälle, då hade en sån här kjol varit perfekt att ha under 🙂

Solparasollet och kaninen köpte jag på Jollyrooms Jollyfest som började igår. Det finns verkligen hur mycket som helst till galna priser!

Dom inköpen jag blev mest nöjd med igår var helt klart inredningsinköpen. Steghyllan, glödlampan och drömfångaren fick jag dessutom hela 20% rabatt på! Ellos har just nu en specialkampanj där man får 20% rabatt på möbler och heminredning (gäller även kläder osv.), den gäller till och med söndag. Rabattkoden är 335426. Jag har massor av idéer för hur jag ska fixa det sista i Lucas rum och bebisens hörna som jag tänkte dela med er. Jag behöver lite feedback också. Men jag tar det i ett annat inlägg idag för annars blir det här superduper långt 🙂

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.