Allmänt

Inreda bebis hörna i sovrummet

Allt fokus har ju legat på att få ordning på Lucas rum innan bebis kommer, men nu har jag äntligen kommit till den punkten att jag känner att det är dags att inreda bebis hörna i sovrummet också. Så här ser bebisens hörna ut just nu:      

Vi har en byrå på andra sidan sängen där bebisens kläder och allt annat till bebisen ska vara, så det är redan löst. Nu gäller det alltså bara att göra det lite mysigt och ombonat.

Jag har länge tänkt köpa en steghylla att fylla det tomrummet som varit på den sidan av sängen, men det var först igår som jag kom till skott! Jag kände att jag var tvungen att passa på när det var 20% även på möbler på Ellos (rabattkod: 335426), så nu blev hyllan billigare än på Rusta plus att jag får GRATIS hemleverans!

20160304-145630-53790660.jpg
Jag tror det kommer bli jättesnyggt med den hyllan där. Det ser ju så tomt ut i hörnan annars 🙂 

Hyllan tänkte jag ha mest som dekoration, men jag funderar också på att ha nån mysigare nattlampa eller en ljusslinga med bollar så att jag kan tända lite mysbelysning när jag ammar. Kaninen som jag köpte på jollyroom kanske blir en bra nattlampa för mig och bebis. Jag tänkte också ha någon/några finare burkar med tex nappar eller nåt annat småplock till bebis. 

Jag hade gärna velat göra bebisens säng lite finare också. Funderar på att köpa en lite finare babymobil men jag vill veta vad som gömmer sig i magen först 🙂 En till sak jag grubblar på är om det skulle bli fint med sänghimmel till bebis säng? Vad tror ni? Kommer det se konstigt ut i och med att sängen står som den gör eller tror ni att det kommer se mysigt ut?

One Comment

  • Sandra

    Ett spjälskydd gör det ombonat till bebis. Mobil är ju mysigt men jag har aldrig fattat varför man ska ha den i sängen? Jag har mobilen ovanför skötbordet och på babysittern. I övrigt kanske någon poster eller någon tavla myser till det? Tycker din plan med stegen låter bra. 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.