Okategoriserade

Min spa-dag på Hagabadet

Spa-dagen var underbar! Jag hade med min vän Sanna så först satt vi en timme och pratade och slöbadade lite. När vi badade kom några killar och typ slängde sig i poolen och började tjöta jättehögt, trots att det var en relax-avdelning! Fram tills nu hade jag och Sanna pratat jättetyst, men nu kunde vi inte höra varandra om vi inte pratade lite högre så det gjorde vi. Då kom en surkärring och skällde på mig och Sanna! What?! Det var ju killarna som pratade högt. Sen gick kärringen ut direkt så jag fattar inte varför hon skulle skälla på oss om hon inte skulle vara kvar!

Klockan 18 gick vi på vattengympa. Den var tuffare än gravidgympan. Lite nya rörelser och mycket högre tempo! Men jag körde på allt jag hade! Jag kände mig stark i kroppen där i poolen så det kändes toppen att få röra på sig! Det var kul också för det var tränaren från gravidvattengympan som höll i passet! Hon blev glad och förvånad när hon fick syn på mig där i poolen 🙂 jag hälsade till henne och berättade vad jag visste om dom andra två tjejerna från vattengympan som redan fått sina bebisar 🙂

Efter gympan fikade jag o Sanna på en kaka hon hade tagit med innan jag skulle in på min behandling. Jag tänkte inte ett ögonblick på att jag skulle bli insmord med massa goa krämer som skulle minska svullnaden på mina onda fötter så jag duschade inte innan. Och eftersom jag känner att dom här krämarna verkligen gör susen så har jag inte duschat nu efteråt heller! Tur att Hagabadet inte har alls mkt klor i sitt vatten för jag stinker nog inte av klor iaf!

Behandlingen var fantastiskt skön! Det var helt klart det bästa som har hänt mina fötter EVER! Hon tag verkligen hand om hela foten och varje tå och mellan tårarna. Sen massera hon ansiktet, hårbotten, nacken, bröstet, axlarna och händerna! Gud vad skönt det var! Mina fötter är faktiskt lite mindre svullna nu och det gör inte lika ont i dom som det gjorde bär jag var på väg till Hagabadet.

Tack lilla mommo för detta underbara! Det var verkligen helt fantastiskt skönt!

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.