Okategoriserade

Sjukare IGEN!

Nu sover båda mina killar. Inatt var en konstig natt. Lucas vaknade kl 2 (vi la honom 21.30) och somnade inte om förrän kl 6! Jag låg och buffade honom i rumpan mellan kl 2 och 3.30 och sen tog Jair över. Så Jair har nästan inte sovit något inatt alls. Det har typ aldrig hänt att Lucas har hållt sig vaken en hel natt på det här viset. Men idag fick vi vår förklaring. Han har feber IGEN och han sa till mig på portugisiska att han har ont i huvudet. Så han fick lite alvedon och nu har han somnat.

 

  Asså, vi har verkligen sån otur… Lucas har varit sjuk i snart 3 veckor nu med bara en enda friskdag. Och imorgon så har vi planerat att gå på bio. Vi har sällan barnvakt för att göra något kul tillsammans så detta såg vi verkligen framemot! Min mamma sa i alla fall att vi kan se hur Lucas mår imon, så det kanske blir bio i alla fall. Hoppas!

Men vad är det för virus som går nu egentligen? Snart 3 veckors sjukdom! Hoppas han blir frisk till jul i alla fall! Vi får väl se om jag hinner jobba nån mer dag innan jullovet…

5 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.