Okategoriserade

Att vara ledig – 2:a dagen

Idag är det min andra dag på föräldradagen och det känns verkligen helt underbart! Jag har inte varit ledig mer än 4 veckor i sträck sen jag var 14 år (började sommarjobba när jag var 15 år)! Bara för att ledighet har varit ganska sällsynt i mitt liv så har jag alltid rest bort när jag varit ledig, även om det bara varit en vecka. Just för att jag behöver koppla av och jag vill inte greja med hemmet när jag är ledig. Men nu så känns det som ledigheten är en evighet och att jag inte behöver spara på varenda dag för att koppla av. Jag har tid att greja i hemmet och det känns så jäkla skönt!

Det känns inte ens tråkigt att städa skafferiet som jag gjorde igår! Det känns hur bra som helst! Idag ska jag fortsätta i skåpen i köket och kyl och frys. 🙂 Åhh va härligt det känns 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.