Massor av sammandragningar

Idag har det varit en ganska lugn dag trots mycket fläng hit och dit. Jag har inte ansträngt mig så mycket fysiskt men ändå så fick jag massor av jobbiga sammandragningar hela eftermiddagen. Framåt kvällen kände jag mig lätt illamående och såpass utmattad att jag faktiskt inte orkade vara vaken utan behövde blunda en stund. Jag somnade och sov i cirka en timme, då Victor kom och väckte mig, efter att han hade läst bok och lagt barnen.

Jag tycker det är lite läskigt att bli så här tagen av sammandragningarna. Det känns som att jag inte får någon chans att vila eller ens andas ut när det håller på så intensivt som idag. Magen blir stenhård och jag får svårt att gå och röra mig samtidigt som blir lätt illamående.

Till och med Victor kommenterade hur hård magen var idag när vi var hos läkarn med Lucas. Jag tror aldrig jag känt mig så stor som jag gjorde idag faktiskt…

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

 1. Elin

  Hej Emma!
  Jobbigt med sammandragningar. Har du kollat om du har urinvägsinfektion? Går man för länge med det kan man få sammandragningar. Jag fick det av just uvi.

  Ha en bra dag

  Svara
  • Emma

   Tack snälla ?? Jag tycker jag har symptom på det hela tiden så jag lämnade faktiskt ett urinprov förra veckan men vad jag vet så var det negativt (BM skulle ringa om odlingen visade positivt). Jag tog upp sammandragningar med henne, hon sa att det inte är nån fara så länge det går över när jag vilar. Men igår kändes det ju som att dom kom när jag vilade… hmmm…

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här