Skolavslutning och känslan efter två dagars extreme room makeover

Vilken vecka detta har varit! Ni som följer oss på instagram och kollar våra stories har sett att vi har sysslat med “extreme room makeover” under veckan. Herregud vad vi har fixat!!! Vi började i onsdags och blev klara igår strax innan midnatt med Lucas rum. Idag är vi typ helt utslagna alla tre, min mamma som har tapetserat, Victor som monterat och skruvat upp möbler och jag som har rensat och gjort ordning på båda barnens rum. Jag har så fruktansvärt ont i kroppen, särskilt i ryggen, under revbenen och över naveln. Jag visste inte ens att jag kunde få så ont, men det var det värt! Lucas rum blev så otroligt fint! Det kommer upp ett inlägg om det under helgen 🙂

Idag var det också dags för Lucas FÖRSTA skolavslutning 🙂 Tyvärr fick vi föräldrar inte vara med pga corona, men vi firade ändå, det blev glassmarängtårta på altanen tillsammans med min mamma och Victors mamma. Så mysigt 🙂 Jag tycker det känns väldigt speciellt att Victors mamma har tagit sig an barnen som att dom vore hennes biologiska barnbarn också, precis så som Victor har gjort i sin roll som bonuspappa/pappa. Och det känns väldigt roligt att våra familjer trivs så bra tillsammans 🙂 Det var verkligen meningen att det skulle bli jag och Victor ♥

Mamma hade med sig min brorsas hund, så kelsjuk och mysig hund! Jag hade kunnat adoptera henne ♥

Victor gosar med Tulek som betyder pytteliten på thailändska. Brorsan köpte henne i Thailand.

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

  1. Nina D

    Här hade vi skolavslutning igår (förskoleklassen övriga idag). Jag hade sett fram emot den här dagen i flera år. Här går varje skola till kyrkan och kulturskolan går före och spelar. Skolan hade igår fixat jättefint så det blev en kanondag (de åkte campingtåget till campingen, åt glass och lekte där tillbaka till skolan där rektorn grillade hamburgare till dem) sen firade vi med tårta här hemma.

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här