Magen vecka 35 – bebis nr 3, vår “korv”

Vi har fullt upp med förberedelser inför bebisen ankomst så hela vecka 35 bara försvann i ett svep! Men här kommer i alla fall veckans magbild! Tänk att bebisen är stor som en kokosnöt just nu! Jag tycker det känns att bebisen är stor nu. Jag kan i princip alltid känna någon kroppsdel från bebisen utan att ens ta på magen. Om det inte är rumpan, så är det ryggen eller ett knä som sticker ut. Det känns mycket mer verkligt nu när jag verkligen känner det lilla livet i magen 🙂

Här kommer en magbild från när jag var preggo med Isadora också, bara för att jämföra 🙂

Och här är en bild när jag var gravid med Lucas också 🙂

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här