Fjärde graviditeten

Magen vecka 27 – bebis nr 3, vår ”korv”

Bebis är stor som en kålrot tydligen och jag känner mig såååå HÖGgravid nu! Det är fortfarande 9 veckor kvar tills jag räknas som höggravid, men redan nu känns det som att magen är ute och går med mig istället för att det är jag som är ute och går med magen. Haha! Jag har ganska mycket sammandragningar så jag tycker nästan jämt att den är stenhård och spetsig. Idag när jag skulle skynda mig till Lucas skola för att vi inte skulle bli sena till simskolan så insåg jag att jag inte ens kan gå snabbt, förut kunde jag gå snabbt men fick ont av foglossningen då, men nu gick det inte ens att gå snabbt! Det kändes så konstigt!

Jag älskar magen samtidigt som den begränsar mig ganska mycket just nu, särskilt när jag är mitt uppe i ”boandet” här hemma. Det ska bli spännande att se hur jag lyckas ta mig an vinden med denna kalaskulan ???

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.