Magen vecka 21 – bebis nr 3, vår ”korv”

Idag gick vi in i vecka 22 men eftersom jag inte hann få upp magbilden igår så kommer den här! Magen växer fortfarande men inte så chockartat som den gjorde i början tycker jag. Det är skönt 🙂 Jag njuter, jag tycker bulan är fin och Victor beundrar magen varje dag. Han fortsätter att smörja in den och tycker jag är söt när jag tultar runt som en pingvin. Haha!

Bebisen är nu stor som ett granatäpple och jag känner äntligen bebisen varje dag! Victor känner också sparkarna nu, det är så mysigt. Det är en obeskrivlig känsla att det faktiskt är vår lilla bebis därinne! Vi längtar så mycket!

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här