Värkar efter skrattanfall

Igår när jag och Victor tittade på TV så sa jag en sak som gjorde att vi båda brast ut i värsta skrattanfallet! Ni vet ett sånt som man skrattar så att hela kroppen krampar, tårarna sprutar och det är nästan omöjligt att få luft. Jag har aldrig sett Victor skratta så förut och enligt honom var det hans största skrattanfall nånsin! Han skrattade så att ryggen krampade och jag så att värkarna körde igång! Så tydliga och så onda förvärkar som jag hade igår har jag aldrig haft förut. Det höll på i nån timme eller två och gjorde rejält ont, såpass ont att jag var tvungen att andas igenom vissa av dom.

Det gick som tur var över efter vila med värmekudde på magen, men för säkerhets skull så hoppade vi båda in i duschen. Jag vill INTE åka in till förlossningen utan att känna mig ren först! Haha! Det får bli den nya kvällsrutinen att alltid duscha innan jag går och lägger mig, ifall bebis väljer att komma ut tidigt. Det känns också som det är högtid att packa BB-väskan nu 🙂

Om bebis ändå hade kommit i natt så hade vi haft en fin historia att berätta om att det var vårt skrattanfall som triggade förlossningen. Det var också fantastiskt att se hur taggad Victor blev på att bebisen skulle komma, han blev alldeles till sig och sa att han absolut kan se sig själv med en bebis i famnen redan nu ♥ Tanken lockade mig väldigt mycket men samtidigt känner jag mig inte helt klar än, men snart så 🙂

Relaterade Inlägg

3 Kommentarer

 1. S

  Fast om du får värkar i v 33-34 kommer de väl försöka stoppa förlossningen i första hand? Eller från vilken vecka är det de slutar stoppa? Tror det är 36+0…

  Svara
  • Emma

   Barnmorskan sa till mig att dom inte stoppar från vecka 34…? Men det kan i och för sig varit i barnmorskornas sätt att räkna så det kanske är från vecka 35 då?

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här