Snart börjar gravidvattengympan!

– Samarbete med Magplasket –

Denna graviditeten kom foglossningen tidigt och jag har mer eller mindre känt mig som en fånge i min egen kropp. Det är mycket bättre nu när jag inte jobbar och behöver anstränga kroppen på samma sätt, även om det fortfarande är jobbigt att jag är så begränsad. Jag hade ju sett framemot massor av promenader i vår/sommar med Victor och med barnen och deras cyklar, men nu blir det kanske inget med det. Just därför känns det helt fantastiskt att jag redan på ONSDAG ska köra igång med gravidvattengympa på Magplasket! Det finns fortfarande platser kvar, anmäl dig du också!

En sak som är väldigt speciellt med just Magplaskets gravidvattenträning är att instruktören även är barnmorska. Varje kurstillfälle består av 30 min vattenträning och därefter får vi en stund med barnmorskan där vi pratar om förlossningen, barnmorskan ger lite tips och trix och vi får öva på andningen. Varje pass avslutas med en skön avslappning.

När jag var gravid med Isadora gick jag också på gravidvattengympa på Magplasket och det var sååååå SKÖNT! Jag minns den enorma friheten att få vara tyngdlös och röra på kroppen utan att få ont. Jag ser verkligen framemot den känslan, men också att faktiskt få en chans att träna lite för nu sitter jag mest still om dagarna.. 😛

Vad det gäller coronavirus så är jag inte alls orolig för att gå på gravidvattengympan. Kursen hålls sent på kvällen när den vanliga verksamhet i simhallen är stängd, dessutom har magplasketdeltagarna egna duschar och eget omklädningsrum så det kommer bara vara jag och dom andra preggosarna 🙂

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här