Magen framifrån och bakifrån vecka 35

Jag har bestämt mig för att dokumentera den här magen ännu noggrannare än vad jag gjorde med Lucas (det har ni säkert märkt). Jag fotade bara framifrån en enda gång med Lucas och aldrig bakifrån. Den här gången vill jag ha det svart på vitt om magen syns bakifrån eller inte. Jag vill kunna titta tillbaka och se hur magformen var och kunna jämföra med framtida graviditeter osv.

Så här kommer sista magbilderna i vecka 35, imorgon går jag och bebis in i vecka 36 och denna helgen SKA vi packa BB-väskan. Denna helgen är min deadline! Typiskt att jag alltid ska göra allt i “sista minuten”, men nu är i alla fall alla kläder ÄNTLIGEN upptvättade. Till och med mina BB-kläder är tvättade i parfymfritt tvättmedel och sköljmedel.

Magen framifrån och bakifrån vecka 35  

 

Relaterade Inlägg

3 Kommentarer

  1. Carro

    Så fin mage! Ska bli så spännande att se om ni får en pojke eller flicka!
    Snart snart! 😀
    Kram och ha en härlig helg!

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här