På väg hem från gravidfotografering med Liselotte

Nu är jag på väg hem från gravidfotografering med Liselotte igen! Den här gången i min fina blå klänning som jag har köpt!

  

Det känns alltid så skönt när fotograferingen väl är gjord, jag är alltid så nervös innan. Jag tycker det är kul att bli fotad, men jag hatar alla förberedelser innan fotograferingen. Det här med att fundera ut vad jag ska ha på mig, fixa mig och greja. Jag blir typ aldrig 100% nöjd. Den här gången till exempel så hade mina bröst växt ur klänningen lite så Liselotte fick hjälpa mig att hålla koll på boobsen så att dom såg bra ut. Tur att Liselotte är både en vän och en fotograf! 

Jag hade nog tyckt att det var roligare med fotograferingar om jag hade blivit stylad istället. Men väl på plats så känns det alltid kul och ännu roligare sen när fotografen skickar fotona! Efter fotograferingen så gick vi till Starbucks för en lång och mysig fika ❤️  

Relaterade Inlägg

En kommentar

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här