Lunch, fika, shopping och träning

Vilken fantastisk start på denna veckan! Jag har varit ute och flängt nästan hela dagen och kom hem först halv sju på kvällen. Dagen började med en lunch på Ritz med Malin och bästa PR-byrån som jag och Malin jobbar med. Det var en jättetrevlig lunch och vi fick veta lite vad som ligger i framtiden, så sjukt spännande! Jag är så pepp på 2018, jag är säker på att detta året kommer bli GRYMT!

Lånad bild från Malin 

När lunchen var slut tog jag och Malin en kaffe på Condeco. Det var jättemysigt men på tok för kort tid med tanke på att vi inte har setts på 3 månader! Vi hann typ bara prata jobb, men vi ses igen på onsdag så det är ändå okej 🙂

Som jag saknat denna människa!!

Efter fikan passade jag på att jobba lite från telefonen. Det hade varit fantastiskt om jag hade tagit med mig min dator men så långt tänkte inte jag så jag fick sitta och maila från min lilla telefon istället haha 🙂 Det är så skönt! Jag är äntligen ikapp och har svarat på alla mina mail, alla era kommentarer och jag har nästan ringt alla telefonsamtal som jag skulle ringa nu när jag kom hem 🙂 Det är lite kvar fortfarande men resten får jag göra imorgon 🙂

Efter att ha jobbat en liten stund gick jag på shoppingrunda. Isadora behöver verkligen nya kläder nu. Hon har knappt en enda långärmad tröja eller byxa så läget var lite akut 🙂 Jag hittade en hel del fint, men det jag köpte kommer jag nog inte låta henne ha på dagis… eller kanske, vi får se… Jag tänker att jag ska göra en rensning bland Lucas gamla kläder och se vad hon kan använda från hans garderob. Hon behöver ju inte ha sina finaste kläder på dagis 🙂

När jag var klar med shoppingrundan så tog jag bussen hem och lämnade av alla sakerna, bytte till gymkläder och tog bilen till gymmet.

Det var inte planerat men jag kände att magen var såpass okej att ett Bodypump-pass skulle sitta fint och det gjorde det 🙂 Fasiken vad gött det kändes! Jag är urnöjd! Idag kommer jag somna med ett leende på läpparna haha 🙂

Relaterade Inlägg

8 Kommentarer

  1. Nina Malmström

    Gud vad du är duktig! Har typ blivit noll träning här de senaste veckorna, orkar ju ingenting i detta mörker. Haha! Men IDAG – äntligen skiner solen 🙂 Måste fråga var ni käkade lunch någonstans? Såg ju HUR gott ut som helst… KRAM!

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här