Dag 20 av 30

Nu är det bara 10 dagar kvar på Fitnessfighten och jag har slarvat i helgen igen. Jag trodde faktiskt att jag har starkare än så här och kunde stå emot godis och sånt. Jag har varit starkare förut, men det här kanske inte är min starkaste period i mitt liv. Hur som helst så känner jag skillnad på kroppen. Jag känner mig smalare och snyggare. Vikten har stått stadigt på 67 kg trots slarv så det känns som jag kanske har hittat en bra kost att leva efter för att nå mitt mål på 63 kg innan året är slut. Men slarv vid 1-2 tillfällen var ju ok, fast inte under Fitnessfighten.

Idag körde jag bodypump och jag blev förvånad över hur lyxigt starkare jag har blivit den här månaden. Jag känner att ja har fått mera muskler och jag orkar mera vikt! Känns så bra!!

Nu ska jag försöka köra dom här sista 10 dagarna utan slarv. I helgen kommer min bror hem från Australien och då kommer min bror, hans tjej, min mamma och min syster hit. Det kanske blir svårt att stå emot att slarva då. Vi får väl se! Hur som helst så är jag toknöjd med det jag har åstadkommit med Fitnessfighten hittills.

20131020-230524.jpg

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

 1. pilotfrun

  Jag tycker det ser ut som att du har jobbat på bra ändå!
  Jag körde också FF förra året men höll ut i typ 10 dagar, jag stod inte ut med kosten. Jag orkar sällan laga mat efter recept och tyckte det mesta var ganska äckligt faktiskt 🙂 Så bra jobbat av dig, säger jag!!

  Tack för länken i mammablogg-inlägget! Jag läser din blogg lika flitigt, men är usel på att kommentera tyvärr 🙂

  Kämpa på nu sista dagarna med FF så kommer du säkert snart vara nere på din målvikt!! Kram!

  Svara
 2. Hannah

  Bra jobbat Emma! Det blir ju svårare ju längre man håller på, och man måste ju hitta ett sätt som man kan leva på en längre tid, och då måste man även få unna sig något. Tråkigt liv annars! Vad stolt över det du klarat och kämpa på 🙂

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här