Dag 3 av Fitnessfighten + rabattkod

Dag 3 av Fitnessfighten + rabattkod

– Samarbete med World of Shape –

Idag har det varit tungt pga förkylningen, men jag har ätit som jag ska och kommer nog köra lågintensiv styrketräning framför TVn om en stund. Idag har jag lagat mat och skrytit om det på min insta stories haha! Ja, men jag lagar ju nästan aldrig mat så nu när jag gör det så vill jag skryta lite haha!

Jag gjorde Fitnessfighten-lasagne som var min och Jairs favorit när vi körde tillsammans för ett år sen 🙂 Den är perfekt för hela familjen, men idag lagade jag bara till mig och uppenbarligen till snyltaren Isadora för hon kom som en liten hundvalp och åt trots att hon precis hade fått Jairs mumsiga lasagne. Haha!

Om ni vill haka på min träningsmånad så har jag en grym rabattkod på 30%! Ange kod PASMALLEN25 så dras 30% av när ni köper ett program på World of Shape ? Den gäller tillsvidare, men mitt hetaste tips är att köra innan december för då är det extra jobbigt med alla frestelser 🙂 Missa inte att gå med i World of Shapes medlemsgrupp där vi som kör denna månaden peppar varandra 🙂

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här