Okategoriserade

Eländigt och gnälligt…

Usch, förlåt att tjatar om min förkylning hela tiden, men det är liksom helt tjockt i huvudet och jag kan nästan inte tänka på nåt annat. Dessutom så har jag fått en MASSA förkylningspletor i hela ansiktet! :’-( Igår var det bara på ena kinden så jag försökte att inte sova på den kinden och när jag vaknade upp och kollade mig i spegeln så såg jag att jag hade förvandlats till en prickigkorv. Jag vill bara gå under jorden nu och vakna upp en annan dag när allt är mycket bättre 🙁

Lucas är på bättringsvägen, men nu har hostan kommit till Isadora istället. Hon är lite kinkigare än vanligt men annars så sover hon väldigt bra så det verkar inte påverka henne så mycket. Tack och lov är hon inte så snorig som jag är för då hade hon aldrig kunnat suga på nappen och då hade det blivit problem på natten.

Jag är så trött nu så jag vet inte var jag ska ta vägen. Trött och orkeslös. Tur att det är kväll och att Jair tar hand om barnen så jag får vila lite 🙂

 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.