Fitnessfighten,  Träning

Hur lär man sig träna på gym?

– Innehåller annonslänk –

Jag trodde jag skulle ha en helt fruktansvärd träningsvärk idag, men det har jag faktiskt inte. Det är helt okej, trots att jag tog i allt vad jag hade igår. Jag hade faktiskt tänkt gymma idag också, men när jag kom till gymmet så var passet som jag ville gå på inställt. Jag letade direkt efter ett annat pass men första lediga pass var först en timme senare och eftersom jag hade med mig Lucas så gick inte det. Det sista alternativet som fanns då var att träna på gym, men det tycker jag är pest och pina så vi åkte hem igen.

Jag skulle egentligen vilja lära mig att tycka om att träna på gym. Det hade varit bra för då hade jag kunnat vara mer flexibel med träningen. Jag vet att det är många som hatar att träna på gym innan dom ”lär sig” hur gymmet funkar, men hur ska man göra det själv? Jag står ju som ett fån varje gång och stirrar på maskinerna och undrar vad jag ska göra. Är det då man ska ha en träningskompis eller anlita en PT? Min bror är PT, men han bor ju inte i Sverige så han kan jag inte räkna med… Kanske kanske kan jag övertala syrran att lära mig…?

På söndag (eller tidigare) så kör jag igång ett nytt träningsprogram som heter Butt Blaster 🙂 Jag är så taggad! Det är samma kostprogram som Fitnessfighten, men träningsövningarna har fokus på rumpan istället 🙂 Varje pass är 22,5 minut och det tycker jag känns perfekt eftersom jag helst vill träna gruppträning också. Jag blir så uttråkad av att bara träna själv i en hel vecka haha!

Butt Blaster programmet har fokus på rumpa, lår och mage och precis som Fitnessfighten så går man ner i vikt även om man tränar mindre. En av mina vänner körde Butt Blaster nu i januari och fick grymma resultat. Hon gick ner 9 kg och minskade 15 cm i midjan på en enda månad! Detta tog henne vidare till final och hon vann faktiskt hela rubbet! Vinsten var produkter för ett värde av hela 50.000 kr! Så jäkla grymt!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.