Imorgon börjar det!

– I samarbete med World of Shape –

Nu ska jag hoppa i säng alldeles strax. Jag har precis gjort veckans matplanering på vad jag ska äta, jag kör ju igång Fitnessfighten imorgon (eller jag menar “idag” klockan har ju passerat tolv 😉 ). Fitnessfighten är egentligen inte speciellt svårt. All träning sker hemma i vardagsrummet eller på gymmet om man hellre vill det. Maten är vanlig mat som ska vägas för att man ska komma upp i ett visst antal kalorier av kolhydrater, proteiner etc. Det är absolut inget konstigt och följer man recepten så slipper man räkna själv.

Min största utmaning med Fitnessfighten är att orka laga mat. Jag kommer aldrig orka göra det själv varje dag så därför har jag gjort en plan med ganska enformig mat. Haha! Jag kommer laga minst 4 portioner av allt så att det räcker i alla fall 2 dagar.

För att lyckas med Fitnessfighten så är mitt bästa tips att planera. Allt blir enklare med lite planering 🙂 imorgon börjar det!

 Om ni vill haka på min träningsmånad så har jag en grym rabattkod på 25%! Ange kod PASMALLEN25 så dras 25% av när ni köper ett program på World of Shape ?

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här