Träning

Dag 3 av 30

Nu är jag inne på dag 3 av 30 på Kick-starten hos World of Shape. Största omställningen för mig är helt klart kosten! Maten skiljer sig lite från vad jag brukar äta i vanliga fall och sen äter man mycket oftare än vad jag brukar och inte lika stora mängder. Men största utmaningen är ändå att det blir en sockerfri-månad! Ingen mera choklad, godis eller läsk! I alla fall inte denna månaden. Men å andra sidan så kan man inte räkna med något annat när man vill komma i form! Jag hör ju inte direkt till en av dom lyckliga som kan käka hur mycket godis som helst utan att gå upp ett enda gram!

Träningsövningarna som har varit hittills har inte varit svåra alls. Jobbiga är dom såklart om man kör med rätt teknik och vikt, men det har inte varit något svårt som jag inte klarat av att göra. Och bäst av allt, jag kan göra allt hemma samtidigt som jag busar med Lucas 🙂 För min del så är det nog inga större problem att träna varje dag i 30 dagar.

Här kör jag en av övningarna med mina PET-flaskor som jag var inne och köpte på Coop idag 🙂

20131003-235214.jpg

3 Comments

  • Zandra

    Hej. Kul att det går bra för dig 🙂 har länge funderat på fitnessfighten men eftersom jag har en medfödd skada på vänstra sidan är en del övningar och träning omöjlig. Hur kan en träningsdag se ut? Övningar? Jag känner att pga min skada så hade det varit ännu större vinst att bygga upp kroppen så den blir starkare och klarar ännu en graviditet i framtiden. Heja dig!

  • Jessica

    Hej 🙂 detta lät ju super! Har med några gravidkilon som skulle behöva försvinna! 🙂
    En fråga, hur gör du med amningen? De säger ju att man inte få ”banta” eller följa kostgrejer när man ammar?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.