Fitnessfighten,  Träning

Dag 2 av 30

Konstigt! Det här inlägget från igår hade visst inte publicerats. Men här kommer det iaf :

Idag var det andra dagen med World of Shape. Jag avslöjade iförrigår att jag skulle köra igång en träningsutmaning med World of Shape och ja, nu är den i full gång! Jag kör programmet Kickstart som är samma som Fitnessfighten, fast Fitnessfighten är en tävling också där man kan vinna 21 000kr!

Kickstart är ett kost- och träningsprogram som kickar igång din kropp och din ämnesomsättning. När man går med så får man ett kostprogram uträknat på dig personligen och det går jättebra att vara med även om man helammar. Jag fick både ett för helamning och ett för delamning så att jag kunde välja lite beroende på hur mycket Lucas äter och hur jag känner mig i kroppen. Träningsprogrammet är så fiffigt ordnat at du inte behöver nåt gymkort för att vara med, du behöver inte ens några vikter! Det räcker med två PET-flaskor som du kan fylla med vatten eller sand beroende på vikt!!

Igår när jag körde igång med programmet upptäckte jag att Jair hade precis varit och pantat allt så idag var jag på gymmet och körde spinning och sen övningarna med vikter på gymmet. Om man kör Kickstart eller Fitnessfighten behöver man inte träna utöver det. Det räcker alltså med övningarna som man kör varje dag i 30 dagar. Men om man ändå vill träna extra ska man helst välja konditionspass.

På World of Shape hemsida kan man se dom makalösa resultaten som folk har gjort på det här programmet på bara 30 dagar! Nu jävlar ska jag bli en av dom! Imon ska jag be Jair ta en Före-bild 🙂

Här är juli-månads vinnare:

20131002-224016.jpg

Fler vinnare hittar ni HÄR!

One Comment

  • Helen

    Hej Emma! Tack för en bra blogg! Kan du säga vad för typ av övningar det är man ska göra 1h/dag i 30 dgr? Jag blev väldigt sugen på att testa. Behöver komma i form efter 2 täta graviditeter, tyvärr saknar jag motivationen med 2 barn under 2 år som kräver en del uppmärksamhet under dagen ;). Jag som är urkass på att träna, pallar jag trycket 😉

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.