Fitnessfighten och Mammashape dag 11

Det rullar på med både Fitnessfighten och Mammashape 🙂 Kosten är faktiskt helt ok tycker jag och jag känner mig ganska så tillfredsställd. Jag har varit utan socker i snart två veckor nu (om man räknar bort det alkoholfria som jag drack på dom två eventen som jag var på ). Jag tycker sockeravvänjningen har gått jättebra. Jag saknade inte ens sockret förrän när vi var på väg hem från Västerås iförrigår, då kom sötsuget som ett brev på posten. Det är samma sak när jag råkar vänta för länge med att äta, då hänger suget kvar trots att jag ätit mat. Men än så länge så har jag stått emot. Ikväll så började jag längta efter att dricka något annat än vatten så jag pressade i en hel citron i min vattenkanna och då kände jag mig tillfredsställd.

Veckomenyerna som World of Shape har gjort innehåller en hel del spännande recept! Denna veckan är det två olika kvällsmål som får mina smaklökar att sjunga i kör, den ena är Apelsinkvarg med Chokladcrisp och den andra är Lakritsfluff med Hallonsås. Jag har inte testat ännu men det låter sååå gott!

Idag så åt vi Tacos på quornfärs. Det var riktigt gott! Jag har aldrig ätit quornfärs förut, men det här kan jag tänka mig att göra flera gånger 🙂

Förresten så fick jag en rabattkod om det skulle vara nån mer läsare som är intresserad av att haka på 🙂  Ange kod EMMAPASMALLEN då får ni 10% rabatt! 

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

 1. Karin Antonsson

  Såg gott ut! Jag gillar quorn och brukar göra lasagne med det tex. På lördag ska jag testa chokladmoussen, den ser god ut! Gillade du den?

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Jag kommer definitivt äta mera quorn efter detta! Ska prova lasagne nästa gång 🙂 På tal om lasagne så åt vi det idag faktiskt 🙂 Förra veckan var ganska hektisk så jag provade tyvärr aldrig chokladmoussen, men jag får väl ta och testa den nån dag ändå 🙂 När sötsuget smyger sig på 🙂 Så kul att du också kör!

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här