Fitnessfighten och mammashape dag 26 – mood swings

Den här månaden som jag och Jair har kört Fitnessfighten och Mammashape så har vi verkligen blivit förenade på ett helt nytt sätt. Det har varit roligt, men tufft såklart! Det som har varit roligt är att både jag och Jair har varit lika intresserade och lika peppade. Han har funnits där när jag har velat fuska och tack vare honom så har jag faktiskt inte fuskat 🙂 Jag glädjs med alla kilon som Jair har tappat för sen jag träffade honom så har han bara gått upp i vikt, aldrig nånsin har han gått ner i vikt förut (men han var underviktig när vi träffades). Det har varit roligt att se hans förvåning när han har gått ner ytterligare ett kilo och lyckan när han kommit i sina tajtaste shorts. Jag har skrattat så jag nästan kissat på mig när han dricker sina “sura” kvargsmoothies med hallon och harklar sig som om det vore en stark snaps-shot som han druckit haha 🙂

Men jag vill också säga att kostprogrammet kommer med en hake… World of Shapes kostprogram är noggrant utvecklat för att hålla förbränningen igång under hela dagen och det innebär att om man inte äter på dom bestämda tiderna eller om man äter för lite, då blir man grinig… Det har hänt flera gånger och både jag och Jair har tänt till några gånger, men det har också lärt oss mycket om varandra. Värst brukar humöret vara efter en sovmorgon, då vaknar man utsvulten och behöver något i magen på en gång. När Jair har sovit till kl 11 så brukar han vara helt svag i kroppen så då har jag gjort ordning hans frukost innan jag och Lucas väcker honom så att han kan äta på en gång och få lite energi i kroppen. Det funkar väldigt bra 🙂

Ett annat scenario som man också helst vill slippa när man äter enligt kostprogrammet och det är den situationen då man är skithungrig men inte har en aning vad man ska äta. Det bästa är att alltid veta vad man ska äta nästa dag och att det alltid finns en lunchlåda från dagen innan, redo att ätas. Det är svårt att hålla humöret på topp när blodsockret hamnar i botten. Men vi har i alla fall lärt oss en sak på det och det är att se varandra och vara omtänksamma mot varandra, för vi FÖRSTÅR varandra. Frukost på sängen för den som har sovmorgon är kanske ingen dum idé att fortsätta med.. i alla fall nån gång ibland 🙂

kära-Crazy-portugal-2010

Gammal bild från när vi var nykära i Portugal men jag tyckte den passade till ämnet mood swings 😛

Om ni vill haka på min träningsmånad så har jag en grym rabattkod på 25%! Ange kod PASMALLEN25 så dras 25% av när ni köper ett program på World of Shape ?

/Samarbete med WoS

Relaterade Inlägg

3 Kommentarer

 1. Mikaela

  Frukost på sängen tycker jag är en trevlig tradition. Min pappa har så länge jag kan minnas gjort frukost på sängen varje helgmorgon till min mamma. Eller en liten “förfrukost” rättare sagt och så tidningen på det. Nu har ålder och sjukdom börjat ta ut sin rätt men traditionen kvarstår med skillnaden att pappa går ner och gör i ordning allt sedan kommer mamma och bär upp brickan åt dem.

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Men wooooow vilken man din pappa är!!! Det önskar jag verkligen att Jair kunde göra också, men njae inte än… Jag ska iaf försöka förtjäna en frukost på sängen då och då genom att göra det för honom 🙂

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här