Julkalender

Lucka 24 är öppen!

Från oss alla till er alla – en riktigt God Jul! Idag är det dopparedagen och dags för den sista luckan i årets bloggjulkalender!

Vi hoppas att alla ni som varit med och tävlat haft lika kul som vi, och vi längtar redan tills vi får göra om detta igen nästa år!

Bakom dagens lucka gömmer sig Jollyroom och TVÅ åkpåsar från trendiga Petite Chérie, totalt värde upp till 1998 kr! Den ena åkpåsen tävlas ut här på bloggen och den andra kan du vinna på min Instagram @pasmallen.nu <- in och tävla där också för att dubbla din vinstchans!

En perfekt sista-minuten-julklapp till mamman och bebisen för de kalla vintermånader som är kvar, eller varför inte till dig själv?! Jag har åtminstone flera mysiga favoriter jag skulle vilja lägga vår lilla bebis i! 🙂

Det enda du behöver göra för att delta i tävlingen är:

 • Tipsa om min julkalender på valfritt socialt medie, detta behöver ni bara göra EN gång. Då får ni vara med i alla kalenderns tävlingar. När ni tipsar ska ni länka till min julkalender och använda bilden! Skicka med länk till ert tips eller maila en print screen till julkalender@pasmallen.nu Läs mer om hur ni kan tipsa HÄR!
 • Svara på frågan: Vad har Petite Chérie för främsta fokus med sina produkter? Svaret hittar du HÄR!
 • Svara på utslagsfrågan: Hur många barnvagnar äger vi?
 • Kommentera inlägget och berätta kort varför du vill vinna!
 • Följ gärna @jollyroomse på Instagram!

OBS! Tävlingen avslutas den 5:e januari klockan 23.59!

Vinnaren avslöjas på bloggen, inget vinnarmail kommer skickas ut så se till att hålla utkik så att ni inte missar er vinst!

Lycka till!

57 Comments

 • Thingeling

  Hög kvalitet och stilfulla och funktionella ?
  Gissar på 3 vagnar

  Hade gärna velat vinna till mig själv. En liten gulkant i vardagen. Jag har säsongs jobb som blir förlängt månadsvis så har alltid lite oro över att inte få förlängt. Så att vinna nått som är bestående hade varit kul ?

 • Tove

  God jul!! Hög kvalitet, stilfulla och funktionella. Jag gissar på att ni precis här beställt en till bebisen och att ni kanske har en till.. så 2! 🙂

 • Maria

  Svaret är: Hög kvalitet, stilfulla och funktionella.
  Jag tror inte ni har någon vagn alls! 🙂
  Jag vill vinna för att våga ha lite mönster i vagnen! 🙂

 • Rebecka H

  Hög kvalitet, stilfulla och funktionella.
  Jag tror att ni har en vagn, den ni har använt när ni har rest.

  Jag håller tummarna att jag har tur och vinna denna åkpåsen så min dotter får en varm och snygg åkpåse att sova i under våra promenader istället för filtar.
  God jul på er och grattis till plusset.

 • Mari B

  Deras främsta fokus är stilfulla, funktionella och hög kvalité.
  Jag tror ni har 3st vagnar.
  Bytte vagn i somras och tänkte aldrig på detaljen med åkpåse och nu när kylan är här så måste den användas. Tur som är det inte super kallt än utan några minus. Åkpåsen till förra vagnen passar inte så bra i den nya, och absolut inte färgmässigt då det var olika färger på vagnarna. Så vi önskar oss en ny åkpåse som passar den nya vagnen och den gamla får då säljas så något annat barn får använda den.
  Jag har tipsat
  Önskar dig och din familj God Jul

 • Emma Sundström

  Stilfulla, hög kvalitet och funktionella.
  Jag tror ni har 2 barnvagnar.
  Det hade varit super med en ny varm åkpåse till Alfred, gärna en som han även kan använda i bilbarnstolen också ?

 • Anastasia

  Stilfulla, hög kvalité och funktionella.

  Gissar på 4 st. ✊ Håller tummarna.

  Vill gärna att min bebis får mysa i denna varma goa åkpåse när vintern kommer och vi promenerar till öppna förskolan under min föräldraledighet. Då vet jag att hon inte kommer frysa, vilket skulle kännas extra gott i mammahjärtat. ❤️ Snyggaste åkpåsen skulle jag dessutom ha.

 • Annika G

  Svar: Stilfulla, hög kvalitet och funktionella
  Gissar att ni har 2 vagnar.
  Skulle vilja ge till en nära vän som är gravid nu, hade vart en lyxig julklapp / grattis present.

 • Amanda bL

  Stilfulla, hög kvalitet och funktionella.
  4 st vagnar.
  Min syster är beräknad till slutet på januari. Hade varit fint att få ge henne en sådan fin present.

 • Clas

  Stilfulla, hög kvalitet och funktionella.
  3 stycken.
  Vill så gärna få bädda in min plutt. Skulle bara kunna drömma om att få gå ut på promenader i kylan när det är dags i februari. Ser så mycket fram emot att bli pappa. God Jul!

 • Hannah N

  Stilfulla, hög kvalitet och funktionella

  Kanske du har en barnvagn i förrådet, och en ny på gång. 🙂

  Vi också väntar barn, och en bra åkpåse gör hela skillnaden när man vill var ut på stan! Kram och god jul!

 • Emelie Eriksson

  Stilfulla, funktionella & hög kvalité ?
  Två vagnar!

  Skulle vilja vinna denna, så jag vässar min rim penna.
  Varm, gosig och fin, verkligen en åkpåse som håller garantin! Vi kan då gå promenader, även i minusgrader. Snö, slask och blask, med denna kan jag inte vara en latmask. Dottern får sitta bekvämt och med stil, i många många (gång) mil ??‍♀️

 • Becky R

  Hög kvalité,stilfulla och funktionella. Jag tror ni har 3 stycken.
  Det gör sista chansen att min syster ska få åkpåse för hennes lilla pärlan, hoppas vinna!

 • Eva

  Främsta fokus är att produkterna ska vara stilfulla, funktionella och av hög kvalitet.

  Jag gissar att ni har 1 barnvagn.

  Det skulle vara superbra med en åkpåse av så hög kvalitet till vår bebis som föds nu i vinter.

  Tack för den här kalendern! Det har varit jätteroligt att vara med.

 • EMELIE H

  Stilfulla, hög kvalitet och funktionella

  Jag gissar på 2..
  Skulle vilja vinna och ge bort till min bästa vän som väntar barn och hon förtjänar detta ❤️

 • Mia Korch

  Stilfulla, funktionella och av hög kvalité är deras produkter

  Jag gissar på: 3 barnvagnar

  Hoppas på att vinna en åkpåse till min lilla son som gärna somnar i vagnen, då är det så mycket smidigare med en bra åkpåse istället för flera lagar under overallen. För här i Norrbotten kan vinter vara bitande kall.

 • Amal

  Hej! Hög kvalitet och stilfulla och funktionella är svaret. Jag tror ni äger 1 barnvagn för tillfället. Vill gärna vinna en åkpåse som en present till svägerskan som får sin bebis 3 januari.

 • Sarah

  De är stilfulla, hög kvalite och funktionella?
  Jag gissar att ni har 3 stycken i nuläget, åh planerar för minst 1 till nu?

  Hade gärna vunnit en av dessa fantastiska åkpåsar då min 3,5 åring just nu gärna tar en sovstund mitt på dagen i vagnen igen. Han harvande sovit middag på snart ett år, men under denna gråa och mörka höst har han helt plötsligt önskat själv att få vila ibland igen och vi står just nu utan åkpåse, så vi bäddar om honom med X antal filtar. Med andra ord hade denna vinst varit perfekt?

 • Emma A

  Funktionella
  Stilfulla
  Hög kvalitet

  Jag tror ni har två vagnar.

  En åkpåse till bebisen vi saknar,
  men vi vill inte att bebisen frusen vaknar.
  I Dalarna kan det bli kallt om rumpan,
  hoppas därför vinna en varm åkpåse till lilla stumpan.

 • Petra

  Svaret är: Deras produkter är: Funktionella, Stilfulla samt håller en hög kvalité. Jag gissar på att ni har 5 vagnar, hihi. Jag skulle vilja vinna en till min lilla tjej då hennes har gått sönder i dragkedjan och jag inte kan reklamera då den är köpt på loppis. Sedan vill jag vinna en till min fantastiska systerdotter som nyss fyllt en månad, hon har ingen ännu så detta vore verkligen toppen!

 • Helen

  Stilfulla, fuktionella och hög kvalitet.
  Jag tror ni har 4vagnar
  Jag skulle ge bort den till min lillasyster kompis som ska få en liten flicka nu i feb, och har nästan precis fått reda på det ? så skulle ge henne denna i present till den lilla prinsessan som kommer ❤️

  • Mikael Akan

   Jag tror ni äger 3 st vagnar 🙂

   Det sägs att detaljerna gör allt. Så om man har en stilren barnvagn och en snygg åkpåse så är både vintern och vagnen räddad. Barnet blir varm och sitter skönt, och vagnen ser snygg och prydlig ut. En vinn – vinn situation för båda ❤️.

 • Malin storm

  Hög kvalitet, stilfulla och funktionella. Jag gissar att ni har 3 st. Skulle ge bort åkpåsen till min syster som väntar sitt första efterlängtade barn.

 • Jonas R

  Hög kvalitet, stilfulla och funktionella.
  3 stycken vagnar gissar jag

  Jag och tjejen planerar nästa år
  den första som vi tillsammans får.
  Vill att hen ska ligga go och varm
  i vagnen och bara utstråla charm.
  När vi är ute på promenad
  förblir hen lycklig och glad,
  i en åkpåse från Petit Cherie.
  De enda som riskerar frysa vi!

 • Jonna

  Hög kvalitet, stilfulla och funktionella ☺️

  Jag tror ni har 3 barnvagnar.

  Jag skulle vilja vinna pga deras åkpåsar är supersnygga och vi skulle behöva en ny då dragkedjan krånglar så mkt på den vi har så man blir klippt galen varenda gång man ska dra upp den ?
  Der skulle spara mkt svett och tårar hos oss ☺️

 • Liselotte

  Svaret är stilfulla, funktionella och hög kvalitet. Gissar på 5 stycken. Vill gärna vinna för 2 barnbarn ska börja förskolan nu i januari och ska sova utomhus, skulle vara underbart att ha en så här fantastisk åkpåse och få sova varmt och gott i.

 • Sofia S

  Stilfulla, funktionella och av hög kvalitet ?
  Jag gissar på 0 och att ni ska beställa en ny inom kort ☺️
  Det är kallt och en skön, fin o varm åkpåse hade passat bra nu när snön är tillbaka ?❤️

 • Lina Pettersson

  Stilfulla, funktionella och av hög kvalitet ??
  Tror ni har 2 vagnar. Själv har vi nyss skaffat en ny men saknar en åkpåse så det skulle vara perfekt

 • Malin

  Funktionella, hög kvalitet och stilfulla.

  Jag tror att ni har en barnvagn, en sulky/resevagn som är mest till nödfall.

  Vår bebis vill gärna i åkpåsen mysa
  så slipper hon ligga kall och frysa ❤️

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.