Okategoriserade

Inspiration till nya vardagsrummet

I partnerskap med Desenio

Jag och Victor är i full färd med att göra om här hemma! Just nu är det fokus på vardagsrummet och precis innan ledigheten monterade Victor upp en ny TV-bänk och en skänk. TV-bänken är redan smyckad med ljusstakar, blomvas och massa annat pynt. Vi är såååå nöjda! Skänken har vi monterat upp på en stor vit vägg som är helt tom. Vi har tänkt sätta upp en rund spegel ovanför den och sedan fylla väggen med snygga tavlor och posters. Det kommer bli så himla bra! Jag kan redan se det framför mig 🙂

Vi kikar på posters och tavlor från Desenio och gillar verkligen deras inspirationsbilder med färdiga tavelväggar där man kan se hur dom olika tavlorna kombinerar tillsammans. Det gör det lite lättare att bestämma sig för en sån som mig som lider av beslutsångest 🙂 Haha!

desenio 6
desenio 4
desenio 3
desenio 7

Det är otroligt hur mycket det gör med ett rum att få upp lite tavlor som ger liv åt väggarna. Det gör större skillnad än vad man tror och kan med ganska enkla medel höja ett rum. Desenio har tavlor med tusentals olika motiv, det finns något för alla stilar, vilket jag tycker är bra för jag vill gärna att vår tavelvägg ska kännas som oss 🙂

Till vårt vardagsrum tänker vi oss både tavlor med motiv och en eller två med citat som passar oss 🙂 Jag älskar verkligen tavlorna med härliga stränder och blått vatten, det får mig att drömma mig bort till alla resor vi har gjort och särskilt mycket tänker jag på Mallorca där Victor friade till mig.

desenio 9.1
desenio 11.1
desenio 10.1

Just nu är det också väldigt populärt med fotokonst och det finns massor av vackra, romantiska posters att välja mellan. Jag blir så inspirerad av dessa bilder och skulle allra helst vilja få till nåt liknande på oss själva 🙂 Vi kanske kan blanda posters med egna bilder, vi har ju ändå några romantiska bilder som skulle kunna funka till vår vägg 🙂

desenio 8.1
desenio 7.1
desenio 6.1

Ett hett tips är att Desenio precis har kört igång sin mellandagsrea med 30% rabatt på massor av posters 🙂 Missa inte det!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.