Knäppa graviddrömmar

Haha! En sak som jag totalt hade glömt bort är att man drömmer så mycket knäppa drömmar när man är gravid. Häromnatten drömde jag att jag var en astronaut som hade varit ute i rymden och nu var på väg tillbaka mot jorden. Vår rymdfarkost var på väg i en väldig fart mot jorden och jag och min kollega förberedde oss för att bryta igenom atmosfären. Vi hade lite bråttom med att ta på oss våra rymddräkter och ta medicinerna som behövdes eftersom det ju är smärtsamt att bryta sig igenom atmosfären (enligt min dröm). Man var tvungen att äta alvedon och omeprazol (halsbränna-medicin) och så fick vi varsitt simkort som vi skulle hålla reda på. Det lilla simkortet var ett sånt där superlitet och dom hade glömt att sy på fickor på våra dräkter så min kollega stoppade sitt simkort under läppen precis som det vore en snus! Haha! Men jag tänkte att jag kan ju inte lägga det där, jag kommer tappa bort det om jag måste skrika för att det gör ont att åka tillbaka genom atmosfären… Haha! Och där vaknade jag… 🙂

Jag har drömt massor av andra knäppa drömmar också, men dom andra drömmarna har snarare varit mardrömmar. Jag vaknar oftast av att Victor ligger tätt intill mig eller att jag ligger på hans bröst och att han stryker mig över håret och säger att det bara var en dröm. Jag är så glad att jag har honom!

Drömmer ni mycket när ni är gravida? Konstiga drömmar, mardrömmar eller sjuka sexdrömmar? Allt det där ska ju tydligen vara vanligt när man är gravid 🙂

Relaterade Inlägg

En kommentar

  1. Gittan

    Den här graviditeten har jag inte drömt så mkt konstigt. Har dock drömt om att jag fått barnet, 1 gång var det en pojk och två gånger en flicka. ( vet ej kön).

    I min första graviditet minns jag dock en dröm väldigt tydligt. Att jag fick en liten liten flicka, för tidigt född som jag födde på en toalett. Jag döpte henne även där på toaletten, till Olivia. ( Ett namn vi inte pratat om). Visste inte könet den gången heller. Men 10 dagar efter bf föddes en liten flicka och hon fick namnet Olivia.

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här