Magen vecka 39 – bebis nr 3, vår ”korv”

Nu är bebisen stor som en vattenmelon och det känns verkligen att förlossningen är nära! Tänk att snart är denna jättemage ett minne blott, men minst en gång till får jag förhoppningsvis uppleva det här. Jag kan fortfarande inte smälta hur mycket större jag blev denna gången jämfört med dom andra två graviditeterna.

Alltså, spana in vecka 39 med Isadora här nedan! Det var ju ingenting i jämförelse med nu!

Undra hur stor magen blir när vi får en fyra… haha!

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

 1. Sara

  Haha man säger ju att varje graviditet är unik men ja jag skulle tro att magen blir ännu större med 4an! Så har det iaf blivit för mig med 4an, men också brösten och rumpan ? kommer du uppdatera då förlossningen startar? ?

  Svara
  • Emma

   Haha jaa så blir det nog ? Min rumpa har verkligen växt denna gången haha ? Ja, jag kommer uppdatera både här och på insta story när förlossningen kör igång men det blir mest på insta story ?

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här