Lucka 23 är öppen!

Dan före dopparedan!
Har ni ordnat alla julklappar ännu? Annars kan ni vinna ett presentkort i denna luckan! Dags att öppna lucka 23!

I dagens lucka finner vi mymuesli och ett presentkort värt hela 1000 kr – mums! Hos mymuesli får du just det som du gillar precis som du vill ha det eftersom du kan mixa din egna unika ekologiska müsli med mer än 80 olika ingredienser. Lite som hotellfrukost fast fler ingredienser att välja mellan 🙂

Det enda du behöver göra för att delta i tävlingen är:

 • Tipsa om min julkalender på valfritt socialt medie, detta behöver ni bara göra EN gång. Då får ni vara med i alla kalenderns tävlingar. När ni tipsar ska ni länka till min julkalender och använda bilden! Skicka med länk till ert tips eller maila en print screen till julkalender@pasmallen.nu Läs mer om hur ni kan tipsa HÄR!
 • Svara på frågan: Vilken Disney-film har en egen müsli hos mymuesli? Svaret hittar du HÄR!
 • Svara på utslagsfrågan: Vilken är min favoritingrediens i granola eller müsli?
 • Kommentera inlägget och berätta kort varför du vill vinna!

OBS! Tävlingen avslutas idag klockan 23.59!

Vinnaren avslöjas på bloggen, inget vinnarmail kommer skickas ut så se till att hålla utkik så att ni inte missar er vinst!

Lycka till!

Relaterade Inlägg

43 Kommentarer

 1. Rebecka H

  Frost 2
  Jag gissar på kanel.

  Jag vill vinna så att jag kan smaka lite olika sorters musli och inte alltid äta flingor till frukost.

  Svara
 2. Eva

  Disneys film Frost 2 har en egen müsli.

  Jag tror att du gillar blåbär i müslin.

  Skulle gärna vilja vinna detta till min man som äter müsli varje morgon och som älskar att prova olika sorter.

  Svara
 3. Louise M

  Frost 2.
  Jag tror att du gillar kokos.
  Jag vill gärna vinna detta till mig, jag brukar göra overnight oat och ta med mig till frukost på jobbet.

  Svara
 4. Ellinor

  Frost 2.

  Jag gissar på kanel, det är min favorit!

  Perfekt att ha färdigt på morgonen nu när Jag snart är hemma med 2 barn själv på heltid. Jag måste ju hinna få i mig näringsrik frukost/mat fast jag är mamma ?

  Svara
 5. Emma Sundström

  Frost 2
  Hasselnötter
  Att äta frukost har aldrig varit min starka sida, men med en 5,5månaders bebis så är det bara att äta om man ska orka med dagen?

  Svara
 6. Petra Mary-Anne

  Frost 2
  Gissar på hasselnötter. Älskar själv kombinationen hasselnötter/dadlar.

  Den här vinsten vore en smaksensation, att få testa lite nytt. Våra pojkar fjllkomligt älskar musli och granola. Tvillingarna är som Isadora och de kan inte gå till dagis utan lite granola i magen. 🙂

  Svara
  • Jenny

   Frost 2
   Jag gissar på rostade hasselnötter (för det är min absoluta favorit!)

   Jag säger bara WOW! Tänk att hela familjen kan få blanda och välja sina favoriter till frukosten! Så lyxigt! Håller verkligen alla tummar för vinst i den här goda luckan!

   Svara
 7. Annika G

  Svar: Frost 2

  Jag gissar på honungs granola.

  Frukost är mina barns favoritmål, och på kvällarna efter försklolan e de oftast så trötta o hungriga så vi äter ”frukostmiddag” då också som barnen kallar det, smörgås, ägg eller flingor. O jag skulle gärna vilja variera deras frukost mer och med något nyttigt, så detta hade vart perfekt! När orken/tiden inte finns till att göra egen nyttig musli e de ju perfekt att det finns att köpa 🙂

  Svara
 8. Johanna Ljungkrantz

  Frost 2, sen tror jag din favorit ingrediens är torkad frukt.
  Jag vill vinna för att få en enklare och bättre start på dagen!

  Svara
 9. Fredrika

  Frost 2 har en egen müsli!
  Jag tror att din favorit är kokos, men torkad frukt och kanske lite macadamianötter är inte långt bakom 🙂

  Jag skulle vilja vinna för att både jag och mina barn ÄLSKAR flingor och müsli i alla dess former.
  Det är en evig kamp att få dem att äta riktig mat på kvällen! Lite variation skulle nog vara mycket uppskattat 🙂

  Svara
 10. Mari B

  Frost 2
  Jag gissar på yoghurtbitarna
  Om jag vinner kan vi välja/göra en müsli som är ”bra” till sonen men ändå god. Sonen har typ1 diabetes och det är inte lätt bland alla flingpaket att hitta ett paket som inte innehåller allt för mycket kolhydrater men ändå är god. För att få den goda smaken får vi kompensera med fler kolhydrater och då mer insulin.

  Svara
 11. Jennie

  Frost 2 har sin egen blandning ?
  Jag tror din favorit är torkad banan.
  Vore toppen att få välja sina egna ingridienser i sin müsli, så allai familjen kan få välja just sin favorit?

  Svara
 12. Stina Polvi

  Frost 2 <3

  Jag gissar på choklad, den touchen kan göra smakerna magiska 🙂
  Vilken fantastisk julklapp det vore, den skulle jag njuta av med mina barn <3

  Svara
 13. Lisa L

  Frost 2.

  Jag gissar på torkade bär, men måste jag vara mer exakt gissar jag på blåbär.

  Müsli går hem hos hela familjen, perfekt på morgonen så barnen klarar sig till lunch. Vi har inte så stort utbud här jag bor, så det här vore perfekt för vår familj så vi kan testa lite nya sorter.

  Svara
 14. Anastasia

  Frost 2

  Kokos tror jag är din favvo.

  Vore så roligt om vi vann. Har gissat rätt flera gånger nu ?
  Mina barn har lite svårt för frukost direkt på morgonen, det här vore en dröm för vår familj. Om de får välja bland alla dessa underbara blandningar hoppas jag det kan leda till att de får i sig lite mer energi på morgonen, så att de orkar leka hela dagen. Just nu är det lite kämpigt och vi provar oss fram. <3 Vore en lättnad men en svår nöt att knäcka.

  Svara
 15. MariaM

  Frost 2. Jag gissar på kokos som din favvosmak.

  Jag älskar muslie och det gör barnen och mannen också, problemet är bara att vi älskar olika ingredienser och ibland är det lite svårt att komma på kombinationer som vi alla gillar. Med detta fantastiska utbud är jag säker på att våra problem är lösta för all framtid, här finns verkligen något för alla!!!

  Svara
 16. Anna Mårtensson

  Frost 2 =) I vår familj älskar vi muesli och det går åt massor, hade vart superkul att testa mymuesli =) Jag gissar på dadlar!

  Svara
 17. Frida E

  Frost 2 är svaret på första frågan
  Jag gissar på tranbär i muslin

  Vår familj älskar müsli och my müsli är ett företag som vi hört talas om men aldrig provat så det hade varit spännande!

  Svara
 18. Sanna

  Vilken Disney-film har en egen müsli hos mymuesli?
  Svar: Disneys film Frost 2 har fyra olika förpackningar med müsli.

  Vilken är min favoritingrediens i granola eller müsli?
  Svar: Kanske skulle det kunna vara kokos (en av mina personliga favoriter).

  Äntligen en lucka som passar mig! Det har varit många fina och fantastiska luckor i din kalender i år, men tyvärr inte lika många som passat mig med lite äldre barn. Men nu så kanske lyckan faller hos mig när en lucka som passar mig och familjen är på sin plats. För oss som familj hade en sådan här vinst betytt otroligt mycket, särskilt då vi älskar müsli i alla dess former. Med detta presentkort skulle vi inte bara spara in lite pengar, utan också få möjlighet att smaka lite nya kombos.

  Kram Sanna

  Svara
 19. Laremma

  Frost!

  Gissar på choklad, för vem gillar inte choklad liksom ?

  Hade varit den perfekta vinsten då dottern äter hallon och yoghurt varje morgon. Ett varierat utbud av müsli hade varit toppen att komplettera med

  Svara
 20. Theresia

  Frost 2 har en müsli på hemsidan ?

  Gissar på att torkad aprikos är din favorit i muslin.

  Håller tummarna för vinst, vilken lyxig julklapp det skulle bli till mig och familjen ?

  Svara
 21. Malin

  Frost 2

  Jag gissar på torkad frukt, kanske torkad aprikos är absoluta favoriten. Men egentligen tror jag att du gillar att blanda en massa olika typ aprikos, tranbär, russin etc och låta smakerna sammanstrålas. Det gillar jag i alla fall bäst!

  Jag själv älskar müsli så det vore underbart att få ett par riktigt lyxiga som vi kan unna oss i vår!

  Svara
 22. Jonas R

  Frost 2
  Jag gissar på torkad papaya!

  Underbart att kunna äta god och nyttig frukost varje dag om jag vinner! 🙂

  Svara
 23. E

  ? Frost 2!

  ? Dadlar!

  ? Det hade varit superlyxigt att få blanda sin egna müsli! Jag tycker att det kan vara supergott men har svårt för de färdigblandade i butikerna då de lite roliga varianterna gärna innehåller torkad frukt vilket jag inte är så förtjust i. Men allt annat – mumsfillibabba! (Det ordet alltså.?)

  Svara
 24. Anna

  Frost 2 🙂

  Torkade hallon tror jag du gillar bäst!

  Jag är största müsliälskaren i familjen och skulle mer än gärna vinna detta ???

  Svara
 25. Marcus Andersson

  Frost (2) har en egen avdelning hos Mymuesli!

  Skulle vara jättekul att prova på mymuesli, har kikat på deras sida flera gånger o gillar konceptet, men har inte kommit till köp än.

  Jag gissar att torkade bär eller blåbär om man ska vara exakt är en favorit 🙂

  Svara
 26. Anna Johansson

  Frost (2) är svaret! Som många andra barn är frost favoriten här hemma och stora tjejen som annars inte äter mycket alls och speciellt inte frukost, skulle sleva i sig massa om vi fick möjligheten att prova! ❄️ Hallon skulle lätt bli favoriten här hemma hos både stora och små.

  Svara
 27. Sara B

  Frost 2 och gissar på kokos.

  Ska starta om med en hälsosammare livsstil efter jul och denna vinst skulle vara perfekt som start!

  Svara
 28. Johannes

  Frost 2

  Jag gissar på torkade bär och torkad frukt. Tranbär, blåbär, hallon, aprikoser, papaya, dadlar och russin. Det ska vara mycket sånt!

  Jag skulle bli superglad av att vinna presentkortet! Vi äter müsli varje dag och oftast inte den lyxigaste varianten.

  Svara
 29. Mia Korch

  Svar. Frost 2
  Gissar på torkad banan

  Hade vart en underbar vinst, då kan vi smaka oss igenom deras spännande sortiment!

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här