Julkalender

Lucka 23 är öppen!

Dan före dopparedan!
Har ni ordnat alla julklappar ännu? Annars kan ni vinna ett presentkort i denna luckan! Dags att öppna lucka 23!

I dagens lucka finner vi mymuesli och ett presentkort värt hela 1000 kr – mums! Hos mymuesli får du just det som du gillar precis som du vill ha det eftersom du kan mixa din egna unika ekologiska müsli med mer än 80 olika ingredienser. Lite som hotellfrukost fast fler ingredienser att välja mellan 🙂

Det enda du behöver göra för att delta i tävlingen är:

 • Tipsa om min julkalender på valfritt socialt medie, detta behöver ni bara göra EN gång. Då får ni vara med i alla kalenderns tävlingar. När ni tipsar ska ni länka till min julkalender och använda bilden! Skicka med länk till ert tips eller maila en print screen till julkalender@pasmallen.nu Läs mer om hur ni kan tipsa HÄR!
 • Svara på frågan: Vilken Disney-film har en egen müsli hos mymuesli? Svaret hittar du HÄR!
 • Svara på utslagsfrågan: Vilken är min favoritingrediens i granola eller müsli?
 • Kommentera inlägget och berätta kort varför du vill vinna!

OBS! Tävlingen avslutas idag klockan 23.59!

Vinnaren avslöjas på bloggen, inget vinnarmail kommer skickas ut så se till att hålla utkik så att ni inte missar er vinst!

Lycka till!

43 Comments

 • Eva

  Disneys film Frost 2 har en egen müsli.

  Jag tror att du gillar blåbär i müslin.

  Skulle gärna vilja vinna detta till min man som äter müsli varje morgon och som älskar att prova olika sorter.

 • Ellinor

  Frost 2.

  Jag gissar på kanel, det är min favorit!

  Perfekt att ha färdigt på morgonen nu när Jag snart är hemma med 2 barn själv på heltid. Jag måste ju hinna få i mig näringsrik frukost/mat fast jag är mamma ?

 • Emma Sundström

  Frost 2
  Hasselnötter
  Att äta frukost har aldrig varit min starka sida, men med en 5,5månaders bebis så är det bara att äta om man ska orka med dagen?

 • Petra Mary-Anne

  Frost 2
  Gissar på hasselnötter. Älskar själv kombinationen hasselnötter/dadlar.

  Den här vinsten vore en smaksensation, att få testa lite nytt. Våra pojkar fjllkomligt älskar musli och granola. Tvillingarna är som Isadora och de kan inte gå till dagis utan lite granola i magen. 🙂

  • Jenny

   Frost 2
   Jag gissar på rostade hasselnötter (för det är min absoluta favorit!)

   Jag säger bara WOW! Tänk att hela familjen kan få blanda och välja sina favoriter till frukosten! Så lyxigt! Håller verkligen alla tummar för vinst i den här goda luckan!

 • Annika G

  Svar: Frost 2

  Jag gissar på honungs granola.

  Frukost är mina barns favoritmål, och på kvällarna efter försklolan e de oftast så trötta o hungriga så vi äter ”frukostmiddag” då också som barnen kallar det, smörgås, ägg eller flingor. O jag skulle gärna vilja variera deras frukost mer och med något nyttigt, så detta hade vart perfekt! När orken/tiden inte finns till att göra egen nyttig musli e de ju perfekt att det finns att köpa 🙂

 • Fredrika

  Frost 2 har en egen müsli!
  Jag tror att din favorit är kokos, men torkad frukt och kanske lite macadamianötter är inte långt bakom 🙂

  Jag skulle vilja vinna för att både jag och mina barn ÄLSKAR flingor och müsli i alla dess former.
  Det är en evig kamp att få dem att äta riktig mat på kvällen! Lite variation skulle nog vara mycket uppskattat 🙂

 • Mari B

  Frost 2
  Jag gissar på yoghurtbitarna
  Om jag vinner kan vi välja/göra en müsli som är ”bra” till sonen men ändå god. Sonen har typ1 diabetes och det är inte lätt bland alla flingpaket att hitta ett paket som inte innehåller allt för mycket kolhydrater men ändå är god. För att få den goda smaken får vi kompensera med fler kolhydrater och då mer insulin.

 • Jennie

  Frost 2 har sin egen blandning ?
  Jag tror din favorit är torkad banan.
  Vore toppen att få välja sina egna ingridienser i sin müsli, så allai familjen kan få välja just sin favorit?

 • Stina Polvi

  Frost 2 <3

  Jag gissar på choklad, den touchen kan göra smakerna magiska 🙂
  Vilken fantastisk julklapp det vore, den skulle jag njuta av med mina barn <3

 • Lisa L

  Frost 2.

  Jag gissar på torkade bär, men måste jag vara mer exakt gissar jag på blåbär.

  Müsli går hem hos hela familjen, perfekt på morgonen så barnen klarar sig till lunch. Vi har inte så stort utbud här jag bor, så det här vore perfekt för vår familj så vi kan testa lite nya sorter.

 • Anastasia

  Frost 2

  Kokos tror jag är din favvo.

  Vore så roligt om vi vann. Har gissat rätt flera gånger nu ?
  Mina barn har lite svårt för frukost direkt på morgonen, det här vore en dröm för vår familj. Om de får välja bland alla dessa underbara blandningar hoppas jag det kan leda till att de får i sig lite mer energi på morgonen, så att de orkar leka hela dagen. Just nu är det lite kämpigt och vi provar oss fram. <3 Vore en lättnad men en svår nöt att knäcka.

 • MariaM

  Frost 2. Jag gissar på kokos som din favvosmak.

  Jag älskar muslie och det gör barnen och mannen också, problemet är bara att vi älskar olika ingredienser och ibland är det lite svårt att komma på kombinationer som vi alla gillar. Med detta fantastiska utbud är jag säker på att våra problem är lösta för all framtid, här finns verkligen något för alla!!!

 • Frida E

  Frost 2 är svaret på första frågan
  Jag gissar på tranbär i muslin

  Vår familj älskar müsli och my müsli är ett företag som vi hört talas om men aldrig provat så det hade varit spännande!

 • Sanna

  Vilken Disney-film har en egen müsli hos mymuesli?
  Svar: Disneys film Frost 2 har fyra olika förpackningar med müsli.

  Vilken är min favoritingrediens i granola eller müsli?
  Svar: Kanske skulle det kunna vara kokos (en av mina personliga favoriter).

  Äntligen en lucka som passar mig! Det har varit många fina och fantastiska luckor i din kalender i år, men tyvärr inte lika många som passat mig med lite äldre barn. Men nu så kanske lyckan faller hos mig när en lucka som passar mig och familjen är på sin plats. För oss som familj hade en sådan här vinst betytt otroligt mycket, särskilt då vi älskar müsli i alla dess former. Med detta presentkort skulle vi inte bara spara in lite pengar, utan också få möjlighet att smaka lite nya kombos.

  Kram Sanna

 • Laremma

  Frost!

  Gissar på choklad, för vem gillar inte choklad liksom ?

  Hade varit den perfekta vinsten då dottern äter hallon och yoghurt varje morgon. Ett varierat utbud av müsli hade varit toppen att komplettera med

 • Theresia

  Frost 2 har en müsli på hemsidan ?

  Gissar på att torkad aprikos är din favorit i muslin.

  Håller tummarna för vinst, vilken lyxig julklapp det skulle bli till mig och familjen ?

 • Malin

  Frost 2

  Jag gissar på torkad frukt, kanske torkad aprikos är absoluta favoriten. Men egentligen tror jag att du gillar att blanda en massa olika typ aprikos, tranbär, russin etc och låta smakerna sammanstrålas. Det gillar jag i alla fall bäst!

  Jag själv älskar müsli så det vore underbart att få ett par riktigt lyxiga som vi kan unna oss i vår!

 • E

  ? Frost 2!

  ? Dadlar!

  ? Det hade varit superlyxigt att få blanda sin egna müsli! Jag tycker att det kan vara supergott men har svårt för de färdigblandade i butikerna då de lite roliga varianterna gärna innehåller torkad frukt vilket jag inte är så förtjust i. Men allt annat – mumsfillibabba! (Det ordet alltså.?)

 • Marcus Andersson

  Frost (2) har en egen avdelning hos Mymuesli!

  Skulle vara jättekul att prova på mymuesli, har kikat på deras sida flera gånger o gillar konceptet, men har inte kommit till köp än.

  Jag gissar att torkade bär eller blåbär om man ska vara exakt är en favorit 🙂

 • Anna Johansson

  Frost (2) är svaret! Som många andra barn är frost favoriten här hemma och stora tjejen som annars inte äter mycket alls och speciellt inte frukost, skulle sleva i sig massa om vi fick möjligheten att prova! ❄️ Hallon skulle lätt bli favoriten här hemma hos både stora och små.

 • Johannes

  Frost 2

  Jag gissar på torkade bär och torkad frukt. Tranbär, blåbär, hallon, aprikoser, papaya, dadlar och russin. Det ska vara mycket sånt!

  Jag skulle bli superglad av att vinna presentkortet! Vi äter müsli varje dag och oftast inte den lyxigaste varianten.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.