Julkalender

Lucka 9 är öppen!

Godmorgon på er där hemma i Sverige!

Idag är det dags att öppna lucka 9 som bjuder på en RIKTIGT fin vinst!


Foto: Fotoliselotte

Dagens lucka sponsras av Namnsmycken.com som tävlar ut ett presentkort värde 1500 kr på sina fantastiska smycken! Perfekt julklapp att vinna till sig själv eller att ge bort 🙂

 

Det enda ni behöver göra för att delta i tävlingen är:

 • Tipsa om min julkalender på valfritt socialt medie, detta behöver ni bara göra EN gång. Då får ni vara med i alla kalenderns tävlingar. När ni tipsar ska ni länka till min julkalender och använda bilden! Skicka med länk till ert tips eller maila en print screen till pa.smallen@hotmail.se Läs mer om hur ni kan tipsa HÄR!
 • Kommentera inlägget och berätta kort varför du skulle vilja vinna dagens lucka
 • Svara på utslagsfrågan: Hur många smycken har jag med barnens namn på?

OBS! Tävlingen avslutas idag klockan 23.59!
Vinnaren avslöjas på bloggen, inget vinnarmail kommer skickas ut så se till att hålla utkik så att ni inte missar er vinst!

Lycka till!

116 Comments

 • Marlene

  Jag skulle köpa smycken till mig själv och med tiden gravera in de namn och ”symboler” som har betydelse, påverkan och vägledning.

  Jag tror att du har ett smycke med barnens namn.

 • Emilie

  Åh det finaste o mest värdefulla i livet är våra barn!!❤️ Att få bära o ”visa upp” deras namn i ett smycke är ju såå fint! ✨
  Därför hoppas jag att vinna denna finvinst!?
  Jag tror du har två sådana smycken!?

 • -Jenny-

  Hehe, jag skulle ta vinsten till mig själv. Jag velar fram och tillbaka med att tatuera barnens namn för att alltid ha dem med mig. Men med namnsmycken behövs det faktiskt inte. Det är ett bra – bättre – substitut som går att ångra och som förhöjer varje outfit.

  Jag kör på mitt nummer igen och säger 12!

 • Kristina

  Efter att ha fått mitt tredje barn har jag inte fixat hans namn på mitt halsband med de andra två barnens namn. Skulle passa perfekt att använda presentkortet till ett nytt smycke med alla barnens namn.

  Jag tror du har två smycken.

 • Karin Grandin

  Då jag fick en till dottern nu i slutet av november så skulle jag självklart vilja ha ett nytt namn smycke som hennes namn är med på också!

  Jag tror du har 6 stycken smycken

 • Fröken M

  Jag tror att Du har 7 namnsmycken !

  Om jag hade turen att vinna så skulle jag köpa ett armband med berlocker.
  På desss skulle jag gravera in initialerna C och V – för Christoffer och Viggo, mina stora kärlekar här i livet.

  Det jag älskar med dessa smycken är att det är omöjligt att göra fel, och att man alltid kan fylla på med nya berlocker efter ”behov”.
  Super fina smycken !

 • Victoria

  Jag tror att du har två smycken med barnens namn på!
  Den här skulle vara perfekt för jag vet att min mamma har önskat sig ett halsband där hon vill ha mitt och mina syskons namn på och så klart min brors namn även om han inte längre är med oss! ❄️
  Kram

 • Jerker

  Jag tror du har 4 smycken.

  Jag skulle överraska min fru med vinsten som julklapp eller födelsedagspresent åt henne om den inte kommer till jul (hon fyller år i februari 🙂 )

 • Theres I

  Jag tror du har 5 smycken 🙂

  Nu när lillans pappa ska skaffa en tatuering med hennes namn så skulle det vara kul att själv pryda mig med hennes namn 🙂 i form av ett fint smycke 😀

 • Caroline S

  Jag tror att du har 3 st. Ett till Lucas och ett till Isadora samt ett med båda.

  Jag skulle ge min mamma denna fantastiska vinst så hon kan bära namnen på oss 3 döttrar. Detta är något hon aldrig skulle unna sig själv eller komma på att köpa. Håller tummarna!

 • Malin

  Jag skulle vilja vinna ett fint smycke med min dotters namn. Och jag vill vinna för att jag aldrig vinner nåt ?

  Tror att du har 2 smycken med deras namn på.

 • Michaela Öhman

  Vilken fantastisk vinst, med denna vinst skulle jag ge bort denna vinst till någon som betyder väldigt mycket och alltid ställer upp på familjen. Jag tror att du har 2st smycken med barnens namn

 • Louise Bosson

  Jag hade velat ha det själv. Har inget med mina barns namn, så hade varit trevligt.
  Jag tror du har tre. Ett på varje barn och ett med bådas. ??

 • Christine

  Jag gissar på 6 smycken.

  Detta är verkligen en superfin vinst. Att få bära sina barns namn om halsen eller handleden vore så fint. När man sitter på jobbet och är stressad kan man se sitt fina smycke om påminnas om barnen så känns allt förhoppningvis mycket lättare.

 • Malin Eriksson

  Jag vill gärna vinna denna lucka för att jag har kikat på smycken därifrån länge men det blir aldrig att man lägger de pengarna på sig själv. Man köper och köper och köper åt barnen och i princip aldrig något till sig själv. Jag bär dessutom sällan smycken men hade lätt gjort det om jag hade fått barnens namn runt halsen eller armen.

  Jag tror du har 4 smycken med barnens namn på.

 • Heidi V

  Jag tror att du har 2 smycken med barnens namn på.

  Jag hade köpt smycken till mig själv och graverat in mitt barns samt kommande barn (som kommer i maj) namn på.
  Min sambo har ett sådant halsband men jag har inget men hade så gärna haft.

  Trevlig helg <3

 • Sarali

  Jag vill gärna bära mitt barns namn när mitt hjärta eftersom att få träffa honom är det enskilt största jag upplevt i mitt liv. Det vore symboliskt fint att få hålla honom så nära alltid.
  Det är ju lite klurigt att svara på frågan för vissa smycken kanske hör ihop men har båda barnens namn enskilt.. Jag gissar i alla fall på fyra smycken.

 • Amanda

  Jag tror du har ett smycke med barnens namn på.

  Jag har inget smycke med min sons namn på,
  Det vore fantastiskt att få med båda när de nu kanske snart blir två.
  Att så nära mitt hjärta få bära,
  de jag har som allra mest kära!

 • Emelie Dalgren

  Precis som du skrev en RIKTIGT fin vinst ? Jag skulle så gärna vilja vinna för jag länge kollat efter ett sådant smycke men kommer mycket annat man måste prioritera före. ?
  Jag tror du har 3 smycken med barnens namn på ?

 • Sofie Altuntas

  Jag tror att du inte har något smycke med dina barns namn på än.

  Jag vill presentera mitt solljus Margareta,
  hon är världens bästa mor ska du veta,
  en kärlek så djup, fantastisk och villkorslös,
  har hon stått ut med mig hennes lilla vikingatös,
  vi bor långt ifrån varandra sedan många år,
  och saknaden är stor som du kanske förstår,
  inte ofta jag henne med presenter kan skämma bort,
  speciellt med ett underbart smycke av bästa sort,
  nu håller jag tummarna för turen att vinna,
  så jag kan överraska min superkvinna

 • Anna M

  Jag tror att du har 2 smycken med barnens namn =)

  Jag skulle vilja vinna för att bära med mig minnet av min son och kommande bebis hela tiden , speciellt när man saknar dem <3

 • Emily Wallin

  Vet inte hur många gånger jag har varit in på deras hemsida och gjort en halvfärdig beställning för att sedan radera beställningen för att jag inte har haft råd att genomföra den!!! Skulle bli otroligt glad om jag skulle vinna!!! Får bära ett otroligt fint smycke med namnen på dom värdefullaste små personerna i mitt liv, vilken lycka ???????????????

  Jag tror att du äger : 1 ?

 • Malin Nätynki

  Jag skulle absolut behålla denna vinsten själv. Skulle passa på stt skada ett sedan när bebis är född och namnet är beställt så jag har båda mina barns namn☺️
  Jag tror du har tre smycken med namnen på. 2 halsband och ett armband ☺️

 • Emma Rosdala

  Detta presentkortet hade varit en fantastisk julklapp till mig själv efter en tuff höst! Amandas smycken är ljuvliga!

  Jag tror att du har två smycken med barnens namn på.

  Har delat julkalendern på min Facebook Emma Rosdala.

 • Caroline

  Jag tror du har tre smycken med barnens namn.

  Jag skulle gärna vilja vinna eftersom jag vid två tillfällen fått armband med barnens namn på av min man och båda har gått sönder. Vill så gärna ha ett fint halsband med alla tre barnens namn, vore så perfekt.

 • Annika - drömmen om 11 barn

  Jag skulle vilja köpa ett smycke till min mamma, med tre namn på. Mitt, min systers och min brors. Min bror avled i mars 2016, och vi sitter alla fortfarande i stor sorg och saknad efter detta, givetvis. Jag och lillasyster pratade om att ge ett smycke med tre stenar förra julen, tre stenar i olika färger som symboliserade var och en av oss. Men det blev inte av, just för att allt var så känsligt ännu då. Nu skulle jag klara att ge det, och hon skulle klara att få något sådant. Även om hon kommer grina. Det vore väldigt fint.

  Jag tror att du har fyra smycken med barnens namn på.

 • Ida

  Denna gåva hade jag använt för att köpa något riktigt fint med våra små hjärtans namn på och gett till min man som är en helt underbar pappa till dom ?
  Jag gissar på tre smycken ?

 • Jenny Bergman

  Jag har gjort namnsmycken efter varje barn, har kanske inte trott att fler skulle komma ?. Men nu har sista i raden kommit och det är dags att göra ett nytt smycke.

 • Fanny J

  Jag skulle vilja vinna presentkortet så jag kan ge min mamma ett namnsmycke med mig och mina syskons namn på, så hon alltid kan bära oss nära även fast vi bor långt bort.
  Jag gissar att du har två smycken.

 • Annika

  Jag gissar på 4 stycken!

  Åh wow, 1500 kr att köpa smycken för, – vilken dröm! Det har jag aldrig haft möjlighet till i hela mitt liv, så det hade verkligen känts så lyxigt att vinna detta! Jag hade köpt ett smycke till min fina svägerska, med hennes sons namn på för hon är så fantastiskt snäll o godhjärtad o som en extra syster för mig, o jag skulle vilja visa min uppskattning till henne genom att köpa en fin present, men tyvärr finns inte ekonomin till för det. Då vi bor 30 mil ifrpn varann så bor jag o mina 2 barn alltid hos dom när vi hälsar på, vilket jag förstår kan va påfrestande, så jag har precis sloclst iväg henne på egentid o jag passar barnen, men jag skulle vilja visa mer uppskattnig med ett fint smycke! Håller tummar o tår för denna fantastiska lucka, skulle bli så glad!!!!

 • Malin Svensk Björck

  Gissar på 6 st.
  Skulle vilja vinna och bära med mig min maken namn och våra två hundars.
  Dom är anledningen till att jag kämpar mig ur sängen varje dag trots svåra sjukdomar.
  Dom gör livet till ett liv i färg vilket annars hade varit grått och trist.

 • Ann-Charlotte

  Jag gissar på 2 smycken. Skulle jag vinna så skulle jag ge ett smycke till min sambo. Han reser en del i sitt jobb och är ofta borta en vecka i taget. Med ett namnsmycke så skulle det kännas som om han har fick en bit av tösen med sig på resorna.

 • Ulrika

  Jag tror du har tre smycken med barnens namn på.
  Jag har ett namnsmycke med första flickans namn på så skulle bli jätteglad för ett till så att jag har ett med andra tjejens namn på.
  Kram

 • Anke

  Det är ett enkelt och fint sätt att visa upp sina kära med namn 🙂
  Jag tror du har ett smycke vardera (ett med Lucas och ett med Isadora) och annars två par med deras första bokstav. Totalt 6 alltså.

 • Emelie Erlandsson

  Åh vilken drömvinst! Vill så gärna vinna för att alltid kunna bära med mig mina barn även på jobbet och när jag inte är med dem!

  Jag tror att du har fyra namnsmycken ?

 • Tommy

  Hej hopp

  Vinner gärna till sambon, så hon alltid kan ha med sig sonens namn.
  Hon skulle egentligen tatuera in det när han föddes, men av olika anledningar blev det aldrig av. Jag vet att hon gärna vill ha med sig en del av honom, oavsett var hon är.

  Tror du har 4 smycken med namn.

  Ha det fint
  Tommy

 • Petra E

  Jag skulle vilja ha ett smycke med min dotters namn på men hittat någon bra ställe och passande för våran plånbok. Så detta skulle betyda mycket.
  Tror du har 3st smycken.

 • Karolina

  3 gissar jag

  Jag hade så gärna velat ha ett. Har hintat till min man men han har inte förstått det än och jag har svårt att komma till skott att köpa till mig själv

 • Elin

  Jag tror art du har ett namnsmycke ?

  Jag har länge letat smycke i liknande stil, tyvärr har det inte prioriterats att köpas, så ett bidrag till detta hade varit toppen då jag gärna alltid vill bära med mig dottern, symboliskt i alla fall ?

 • tova

  Jag tror du har två.
  Jag har haft otur med mina smycke, de har en vana att rymma. Ska försöka vara snäll med eventuella nya så de kanske stannar hos mig länge..

 • Mia Korch

  Jag gissar på 2 smycken

  Jag hoppas på att denna fantastiska vinsten ha turen att få,
  vackra smycken till kvinnorna i släkten blir det i klapparna då.
  För ett smycke med namnen på dem du älskar allra mest,
  är det som klär en outfit allra bäst.

 • Thina

  Tror du har 7 smycken med barnens namn på 🙂 skulle ge min far en fin födelsedagspresent han som varit ensamstående åt oss 6 barn senaste 10 åren, och nu när han fått 3 barnbarn oxå så önskade han få allas namn på ett smycke ?

 • Sara Källström

  Vilka vackra smycken! Jag bär sällan smycken men just om det stod barnens namn på skulle ju vara väldigt speciellt! Det skulle jag bära med stolthet!
  Jag tror att du har 4 smycken med barnens namn på!

  Mvh Sara

 • Stina Polvi

  Jag tror du har ett namnsmycke 🙂

  Jag skulle köpa ett halsband till min dotter som heter Clara med C – och får födelsedagskort och ett namnhalsband stavat med K… Hon var så ledsen, hon tyckte presenten var så fin och personlig men det föll , igen.
  Det är dessutom av nära familj, som vet, som gör det lite för att retas.
  Man har ju lite olika humor 🙂 <3
  Ha en fortsatt fin kväll,
  kram 🙂

 • Erikaevakristina

  Jag tror inte att du har några!
  Jag hade ett halsband som jag fick av min mamma som jag använde varje dag förr, var tvungen att ta av det en gång och då försvann det. Skulle vilja ha ett fint halsband med mina små människors namn på, har önskat mig ett i födelsedagspresent men jag hämtade posten häromdagen och insåg att jag inte får ett halsband haha.

 • Kristina K

  Hej Emma.

  Jag tror att di har fem stycken smycken.

  Så många gånger har jag få ut tanken på att få äga ett smycke med mina två barns namn på. Så många gånger har jag önskat detsamma i julklapp, födelsedagpresent.
  Men än idag äger jag inget smycke med mina barns namn på.

  Om jag gissar rätt så skulle jag bli så otroligt glad för den här vinsten. Ett vackert smycke som symboliserar mina barn, det bär jag med mig varthän jag i världen är. Alltid påmind om ”Jesper & Julia”. Det finaste jag har.

 • Malin moments.by.malin

  Om jag skulle vinna detta kanonfina presentkortet så skulle jag behålla det själv och köpa mig lite nya fina smycken…då smycken är något som kommer väldigt lååångt ner på prio-listan nu för tiden ? allt jag äger i smyckesväg är min förlovningsring som är för stor och i öronen sitter det billiga hm örhängen!

  Jag tror att du har ett halsband med barnens namn på ?

 • Mari B

  Jag gissar på ett smycke med barnens namn.
  Om jag vann skulle jag gravera in mina barns namn och skulle ständigt bära dem nära mitt hjärta, precis där de tagit en plats.
  Jag har tipsat.

 • Lina Sällberg

  Jag skulle vilja vinna för att det fina halsbandet jag fått i morsdagpresent av sonen gått sönder och det finaste man har vill man ju bära med sig namnet på.

  Jag gissar på 5 st

 • Mia

  Jag skulle vilja vinna till min mamma/mormor som ställer upp mycket för mig/oss. Så det skulle finnas med mina barn och även min syster. Världens bästa mamma/mormor som vi har ?
  Jag tror du har 2 st ?

 • Elin

  Tror du har 3 stycken!
  Jag skulle köpa ett halsband till min mamma med mina barns namn för hon älskar dem så mycket och ställer alltid upp för oss!

 • Malin T

  Jag tror du har två smycken med barnens namn på.
  Jag vill dela min potentiella vinst med både min mamma och min syster. Mamma för att hon är världens bästa mormor till våra sammanlagt fyra barn (jag har två o syrran två) samt farmor till en alldeles färsk 3v gammal liten tjeja! Att få ge henne något med alla barnbarnens namn på skulle vara fantastiskt kul! Min syster har inget sådant smycke och att få överraska henne skulle vara kul! Det är ju inget man får speciellt ofta! Vilken drömvinst!!

 • Jenny Reinerstedt

  Åh, det här skulle jag verkligen vilja ha till mig själv! Har sneglat på dessa smycken sedan första barnet kom och nu har jag två älsklingar att ta med. Håller tummarna och gissar på att du har tre smycken.

 • Maja Lind

  Åh, detta är typ det enda jag önskar mig i julklapp! Och jag skulle vilja kombinera namnsmycke med mina barns namn med ett guldhjärta som var min mammas (hon är en ängel nu) och där fanns ju det perfekta smycket för det! Love-halsbandet. Perfekt! Håller tummarna riktigt hårt.
  Gissar på 4 smycken

 • Nathalie Gustafsson

  Jag tror du har två smycken med barnens namn. Jag tycker verkligen om tanken av att alltid bära med sina käraste hela tiden. Skulle jag vinna skulle jag välja ett halsband och det skulle jag verkligen ha svårt att ta av mog. Det skulle jag nog ha på mig jämt sen!

 • EF

  Innan jag skriver mer – ja, jag har tid över vid nattningen. ?

  Jag har gjort lite research här på bloggen. Du har ett från Malins namnsmycken och ett med Lucas namn på från Smyckeboa som du fick på Rituals Mama Event. Du har också fått två namnsmycken från Jane Koenig, ett med ett L och ett med ett I. Sen har du säkert ett från Namnsmycken.com. Dessutom vill jag minnas att du har fått ett armband från en läsare för länge sedan, men jag har inte googlat fram inlägget. Jag menar, någon måtta får det ju vara. ?

  Så, kort och gott – 6 stycken!

  Om jag vann skulle jag köpa en namnring i silver till mig själv, med båda mina barns namn på. Det hade varit underbart att få bära den varje dag.

 • MariaM

  Åh, jag hade verkligen velat vinna och köpa ett halsband till mig själv med barnens namn på. Så underbart att få ha dem närmst mitt hjärta, även utanpå! Jag gissar på att du har tre smycken med deras namn på.

 • Angelica Linder

  Jag tror du har 1 smycke!
  Jag vill vinna detta då jag tänkt att skaffa ett länge men inte riktigt kunnat med att köpa ett som mammaledig.. sedan började jag jobba och blev gravid igen! Så nu vill jag ha ett med bådas namn på:)

 • Sara B

  6 st gissar jag 🙂
  Jag har tre barn och deras initialer blir EAS i den ordning de är född. Det som är det roliga med det är att det är vad min man kallade sig själv som barn (vilket vi inte alls planerade då vi gav dom namn), så om jag vinner skulle det få stå just EAS och på det viset så skulle jag även bära Mannens namn nära mitt hjärta 🙂

 • Maddie W

  Jag skulle unna mamma (alltså barnens mormor) ett smycke med barnbarnens namn. Hon bor långt bort och hon drömmer om att ha oss närmre, så tänkte det kunde vara fint om hon fick bära deras namn intill hjärtat.

  Gissar på 3 namnsmycken =)

 • Roxanne Munoz-Rytting

  Jag gissar på 5 stycken!

  Jag och sambon har matchande tatueringar med dotterns namn. Hade varit så kul med varsitt smycke också! 😀 <3

 • Siv

  Jag gissar på att du har 6 smycken med barnens namn.

  Tänk att namn betyder så mycké,
  på ett sådant underbart smycke.
  Jag vill barnens namn bära,
  alltid vill man ha dem nära.

 • Johanna H

  Jag tror du har ett smycke med dina barns namn på som du fick i gåva av en följare som har egen atelje 😉
  Jag köpte ett smycke från namnsmycken i dopgåva till min dotter. Funderade även på att köpa till mig själv men glömde bort det. Nu kom jag på att det var nåt jag ju borde ha gjort! De har underbart fina smycken, kommer ta tid att komma på vilken man ska välja!

 • Lisa Norrman

  Tror du har 2 smycken med barnens namn.

  Jag vill självklart vinna för att genom smycket ”bära med mig”mina barn även då vi är åtskilda.

 • Malin J

  Jag tror att du har 8 smycken.

  Jag vill vinna ett med mina två barns namn på – de två som jag älskar allra högst i livet. Då bär jag dem alltid med mig.

 • Evelina

  Gissar att du har 5 smycken med barnens namn.

  Om jag ett namnhalsband till mamma ger,
  och barnbarnen som kan bli fler.
  Då är det bara att komplettera,
  ett presentkort på 1500 så kan hon spendera.

 • Cecilia Bratt

  Jag tror inte du har något smycke med barnens namn på.
  Jag skulle vilja ge ett smycke till min fantastiska mamma med hennes barnbarns namn på, har länge tänkt det men det har inte blivit av. Skulle dessutom vilja köpa ett nytt halsband till mig själv med mina barns namn då det halsbandet jag har (från dem) har tappat en sten.

 • Sanna

  Åh, vilken härlig och personlig vinst! Hade varit underbart att vinna detta och gravera in dotterns namn eller födelsedatum. Personligen älskar jag personliga smycken, och tycker faktiskt de är det allra finaste. Det funkar dessutom utmärkt till att både behålla själv eller att ge bort i gåva till någon nära.

  Gissar på att du har 4 stycken smycken.

  Kram Sanna

 • Linda F

  Jag gissar på 3 smycken. håller tummarna att detta blir något jag kan unna mig själv i julklapp då budgeten inte tillåter utsvävningar när jag studerar och maken är föräldraledig.

 • Vendela Baecklund

  Min son är mitt allt. Jag ska snart börja jobba igen efter varit föräldraledig med honom. Därför skulle jag vilja vinna för att få ha ett fint smycke med hans namn på så jag kan bära med honom utanför hjärtat också ❤️

  Jag tror att du har totalt fyra stycken namnsmycken.

 • Veronica

  Jag tror du har 5 smycken med barnens namn

  Man bär ju med sig sina barn i sitt hjärta hela tiden men det hade varit så magiskt att ha ett så vackert smycke som kan visa det…

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.