Lucka 8 är öppen!

Godmorgon finingar!

Dags att öppna lucka 8!

julkalender-lucka-8

Foto: Fotoliselotte

Bakom dagens lucka gömmer sig Jabadabado och deras fina leksakskök som är helt nytt för i år! Kökets värde är hela 899 kr!

 img_7548-0

Det enda ni behöver göra för att delta i tävlingen är:

 • Tipsa om min julkalender på valfritt socialt medie, detta behöver ni bara göra EN gång. Då får ni vara med i alla kalenderns tävlingar. När ni tipsar ska ni länka till min julkalender och använda bilden! Skicka med länk till ert tips eller maila en print screen till pa.smallen@hotmail.se Läs mer om hur ni kan tipsa HÄR!
 • Kommentera inlägget och berätta vem som kommer få leksaksköket om du vinner.
 • Svara på utslagsfrågan: Hur många hela vita prickar är det på luckan på Isadoras leksakskök från Jabadabado?

OBS! Tävlingen avslutas idag klockan 23.00!
Vinnaren avslöjas på bloggen, inget vinnarmail kommer skickas ut så se till att hålla utkik så att ni inte missar er vinst!

Lycka till!

134 Kommentarer

 1. -Jenny-

  Lillebror skulle få köket eftersom det vi har är storebrors och det faktiskt brukar vara ett väldigt krig. Toppen med varsitt!
  112 prickar gissar jag!

  Svara
 2. Fröken M

  Jag gissar på 198 pickar.

  Min guddotter Ella vill hjälpa till med julens stök,
  och baka kakor i sitt egna kök.
  Därför håller vi tummar och tår,
  och hoppas att “tomten” kommer tidigt i år…

  Svara
 3. liselotte

  Gissar på 157 och naturligtvis är det mina härliga barnbarn som kommer få köket om jag har sådan tur att vinna det

  Svara
 4. Cissi_holm

  Jag gissar på 119 hela prickar ? Om jag får chansen att vinna går leksaksköket till min dotter som fyller år i början av januari ?

  Svara
 5. P Mary-Anne

  Jag gissar på 156 prickar.

  Våra små tvillingpojkar skulle få laga mycket gott i köket,
  så att de är reda till julen och stöket,
  men hjälp, hur ska det bli när kockarna är två?
  äsch, det kommer gå så bra så! ? ?

  Svara
 6. Amanda

  Jag tror på 147 hela prickar.
  Vår son älskat att vara med och titta, lyssna och lukta när vi lagar mat. Vi har tänkt att han ska få ett eget litet kök på sitt rum, vi hade tänkt snickra ihop någon budgetvariant. Men tänk vilken lycka att istället få ge honom det här superlyxiga? ?

  Svara
 7. Nathalie wilstorp

  216 prickar
  Min dotter hade älskat den! Hon har börjat ställa sig upp och smått börjat gå så hade varit en perfekt julklapp till min prinsessa som älskar att vara med mig i köket, hoppas hon kan få ett eget att leka i 🙂

  Svara
 8. Ingrid Dahl

  Idadoras kökslucka har 201 vita prickar, det är vad jag tror. Om jag skulle vinna skulle det gå till min dotter och hennes lillebror. Min dotter älskar kök och mat, att laga och servera på fat. Men köket får hon med lillebror dela, hon kan inte själv få hela.

  Svara
 9. Marie Alvas mamma

  Vår dotter Alva skulle få denna fantastiskt fina vinst. Skulle passa i hennes rum.
  Jag gissar på 290 prickar

  Svara
 10. Sandra

  Jag gissar påatt det inte finns några vita prickar på Isadoras kök.

  Om jag vann skulle min dotter på 3,5 år bli lycklig ägare till köket. Hon älskar att “laga mat”. 🙂

  Svara
 11. Cecilia Bratt

  Jag gissar på 168 hela prickar. Köket skulle barnen få tillsammans i julklapp då det är en av de sakerna de faktiskt leker med tillsammans (1 och 4 år gamla)

  Svara
 12. Alisa

  Om jag har turen att vinna skulle min syster son få köket, han fyller 1 i januari 🙂 vill ge honom en bra present men efter julen och allt brukar pengarna inte räcka till så mkt i januari :/ så hoppas.
  Jag gissa på 150 prickar

  Svara
 13. Tessan

  Det finns ingenting jag önskar mig mer (förutom fred på jorden och allt det där 😉 ) just nu än att vinna det här köket till lilla C. Det finns ingen som kan leka kök som hon och jag skäms nästan lite för att jag inte redan fixat ett åt henne.
  Jag är rätt säker på att det är 253 prickar och jag är lite smått imponerad över att du har räknat dem för tävlingen skull.
  Kram Tessan

  Svara
 14. Amanda

  Gissar på 143 prickar! Gud så fint det köket är, skulle vilja vinna och ge det till min dotter i julklapp!

  Svara
 15. Therése

  213 hela prickar gissar jag på!
  Jag skulle så gärna vilja ge ett så fint kök till min Hedda, hon är lite för liten för det än men som hon kommer älska leka med det till våren!!!❤️❤️❤️

  Svara
 16. Elina

  Jag skulle ge de till mina två minsta töser då dom får ett bord med stolar i julklapp, med detta så blir deras rum helt komplett . Håller tummarna så hårt jag bara kan nu ✊✊
  Jag tror det är 217 prickar ?

  Svara
  • Elina

   Jösses ! Jag läste nu i efterhand HELA prickar , vill då ändra mitt svar till 208 prickar om det är okej ? ????

   Svara
 17. Mickan

  Jag tror det är 236 vita prickar på Isadoras kök! ? Till min dotter såklart, nu när vi ska flytta har vi två rum att inreda till henne,
  så om jag skulle vinna skulle det få plats i husets viktigaste rum- lekrummet!
  Håller tummarna 🙂

  Svara
 18. Lovisa

  Jag gissar på 103 prickar. Min dotter skulle få köket om jag vann, det skulle bli en perfekt 1års present till henne i mars.

  Svara
 19. Anna

  Jag gissar på 220 prickar. Min son Lukas (nästan exakt lika gammal som din Lucas) skulle få det i så fall… han älskar mat och matlagning och skulle tycka att det var jättekul att få laga lite mat på låtsas. Han hjälper gärna till i köket redan nu och tycker mycket om det.

  Svara
 20. Anna Niemann

  179 hela prickar!

  Köksön skulle min flicka får då hon alltid vill hjälpa mig i köket (men inte alltid kan).

  Svara
 21. Sofie

  Hej
  Om jag vinner kommer min dotter och son så klart att få köket. Kommer stå så vi kan laga mat samtidigt. Dottern går alltid runt med en visp och kryddor och andra köks saker 🙂 mini kocken.
  Sonen älskat att vara med och baka.
  Jag gissar på 347 st prickar

  Svara
 22. Ida

  Jag gissar på 39 prickar ?
  Min dotter skulle få detta att ha på sitt rum då hon älskar sin storebrors kök och är gärna där och grejar. Så det hade varit kul att få Gehenna ett helt eget kök att leka med ?

  Svara
 23. Karin Grandin

  Jag skulle ge det till min minsta dotter i 1 års present nu 7 januari. Hon är redan på stora systers kök ock vill leka så ett eget skulle ju sitta jätte fint !

  288 prickar tror jag

  Svara
 24. Frida S.

  Jag gissar på 132 prickar.
  Min dotter skulle få köket till hennes nya rum som just nu håller på att ta form! Skulle passa sååå bra!

  Svara
 25. Eni

  Åh så glad jag blev när jag såg denna luckan. Gissar på 210 prickar och hoppas på att för en gångs skull råka gissa rätt för min son skulle bli överlycklig om jag vann. Vi har aldrig köpt ett leksakskök till honom pga platsbrist trots hans stora intresse för det, bara en massa leksaks-köksprylar som står på TV-bänken och i dess lådor haha. Vinner vi ett kök hittar vi plats för det såklart! Kommer flytta inom kort också och då får han äntligen eget rum!

  Svara
 26. Malin

  209 prickar.

  Min dotter vill göra köttbulle och pannkaka,
  jag vill gärna på låtsas-maten smaka.
  Vad härligt det vore med matlagning utan stök
  – det skulle hon få med sitt egna kök!

  Svara
 27. Josephine

  Gissar på 220 prickar.

  Elise skulle få köket så hon och Leon kan ha varsitt. Det är rätt ofta krig där just nu. ?

  Svara
 28. Emelie Su

  Gissar på 211 hela prickar..

  Vore en dröm att vinna detta fina kök då sonen inte vill ha sitt brio kök.. så håller tummarna för att man kan ha tur ✊?

  Svara
 29. Sofi

  Storebror som älskar att hjälpa till i köket önskar sig ett sånt här fint såklart! Jag gissar på 127 prickar.

  Svara
 30. Jennifer

  Gissar på 209 prickar 🙂
  Köket skulle min dotter få och min sambo skulle bli helnöjd för har bett honom bygga ett kök till henne , vinner vi så slipper han 🙂

  Svara
 31. Jennifer

  Gissar på 203 prickar 🙂
  Köket skulle min dotter få och min sambo skulle bli helnöjd för har bett honom bygga ett kök till henne , vinner vi så slipper han 🙂

  Svara
 32. Christine

  Jag gissar på 114 prickar.
  Min son älskar att vara med i köket och laga mat. Jag tycker det är jättekul men emellanåt blir man ganska rädd med knivar och spis i närheten. Detta köket är ju perfekt och skadefritt för honom!

  Svara
 33. Alida

  Gissar på 158 prickar!!
  Skulle jag vinna detta så skulle detta underbara kök få bli min dottern 1 års present! ❤️? Storebror har ett kök som han väldigt gärna inte vill dela med sig av som dessutom är lite grabbigt, de hade vart grymt om Tilda fick ett eget fint litet “tjej”-kök att dona i!hon är redan nu mycket intresserad av storebrors kök. Då vi letar större så betyder de också att båda barnen skulle få kök i sina egna rum ❤️

  Svara
 34. Sara Källström

  Om jag vinner detta kök kommer barnens kusin John detta få! Han älskar att vara med när hans mamma lagar mat så nu kan han greja i sitt egna kök!

  Gissar på 113 prickar!

  Svara
 35. Caroline

  Detta kök skulle bli en syskonjulklapp då äldsta killen på 3 år älskar att laga mat och min yngsta dotter på 4 månader kommer troligtvis tycka likadant när hon blir äldre. Just nu gillar hon att bli serverad diverse kulinariska rätter som storebror gör åt oss ? Vi har inget kök men en massa “mat” så detta vore en toppenklapp att få ge!

  Oj det var en riktigt svår utslagningsfråga men jag tror att det är ganska många prickar så kanske 165?

  Svara
 36. Tingeling stegervall

  Min systerson skulle få det då han älskar mat och matlagning fast han bara är tre år.

  Jag gissar på 220 prickar

  Svara
 37. stina juhlin

  Jag gissar på 500 prickar. Min yngsta dotter ildi ska absolut få det för hon älskar att laga mat till alla sina gosedjur och dockor!!

  Svara
 38. Johannes

  Chansar på 430 vita prickar.

  Min dotter tycker att det roligaste som finns är att laga mat. Varje kväll står hon vid köksbordet med sin stekpanna och säger “vad vill du ha pappa?” Och “vad vill du ha mamma?” Och ibland kan man beställa det man önskar och ibland är det slut 🙂 vad härligt det vore om hon kunde laga maten i sitt eget kök istället för på vardagsrumsbordet.

  Svara
 39. SandraS

  Jag tror på 304 prickar! Det underbara köket skulle mina söner få, vi har en spis från brio som har sett sina bästa dagar och som borde ta en tur till tippen men så länge som vi inte ersätter den så har jag inte hjärta att göra det.. :/

  Svara
 40. Emelie

  Jag gissa på 222 prickar 🙂
  Min dotter älskar stt laga mat och dona så hon hade fått köket i julklapp. ?

  Svara
 41. Mickaela

  Lilla Enrik skulle få köket eftersom Freja mest knuffar bort honom från det vi har idag, vilket är väldigt synd eftersom det är hans absoluta favoritsak hemma:)
  Jag tror på 1600prickar

  Svara
 42. Rebecca

  Jag gissar på 209 prickar och jag skulle ge detta fina priset till stödkassen i blekinge som hjälper människor som inte har det så gott ställt. Så jag skulle se till att det kom till en liten flicka eller pojke som förtjänar att få en god jul och en fin julklapp <3

  Svara
 43. Jeanette

  Jag har länkat och tipsat om kalendern på min Instagram @jiathomsen 🙂

  Alltså detta köket skulle passa min lilla raring som är 11 månader gammal. Det skulle passa så fint att ha i hennes rum och hon skulle definitivt ha ett stort nöje av detta kök under en lång tid framöver!

  Jag gissar på att det är 139 prickar på luckan 🙂

  Svara
 44. Mia Korch

  Min lilla dotter Betty skulle få detta underbara kök

  Gissar på 269 prickar

  Har delat sedan tidigare på min instagram, Miasdag

  Svara
 45. Ev

  245 prickar!

  Om jag vinner så får min lilla dotter köket i julklapp. Storasyster ÄLSKAR att laga mat och är med oss i köket varje dag, så det vore kul om lillasyster kunde få ett eget litet kök! ??

  Svara
 46. Maria Ahlin

  Mina 3 barn skulle få köket då de stora barnen älskar leka med kök och fixar både “mat” och “fika”
  Jag gissar på 228 vita prickar på Isadoras kök.

  Svara
 47. Emma Larsson

  Jag gissar på 244st hela vita prickar och så hoppas jag att jag har nära och vinner detta fina kök till min dotter Ellie ?

  Svara
 48. Joakim H

  207st?

  Sonen fick ett leksakskök i någon slags hårdpapp… Det höll inte så länge men oj så kul han hade med det. Hoppas få ge honom ett nytt, hållbart(!) denna gång.

  Svara
 49. Evelina

  Jag gissar på 227 st hela prickar.

  Köket skulle vara hemma hos mig till alla syskonbarn som kommer och hälsar på.

  Svara
 50. Mari B

  Jag chansar på 147 stycken prickar.
  Om jag vann skulle lillasyster få detta i hennes blivande rum. Så klart får storebror också leka med det men tror att han inte kommer ha intresse för det.
  Jag har tipsat.

  Svara
 51. Elin

  210 prickar. Min son casper skulle få detta kök i sitt nya rum, han längtar så då han än så länge får leka i syrrans vrå. Vi ska bygga detta lilla krypin i vårt 100 år gamla hus så fin.

  Svara
 52. Nettan

  Jag gissar på 247 prickar!
  Hade precis fått upp ögonen för det här köket i en webshop och så sugen på att klicka hem den till sonen 🙂 Vår minsting i familjen.
  Tror det skulle bli en jätterolig sak som även hans syskon på 8 och 11 skulle tycka om att leka med tillsammans med honom .
  Håller tummarna!

  Svara
 53. Karin Norrbom

  Gissar på 196hela vita prickar.

  Om jag skulle vinna är det min matglada son som älskar att leka med grytor och annat som skulle få den 🙂

  Svara
 54. Sara Å

  Jag gissar på 248 prickar.
  Vore jättekul att få ett sånt här till sonen som inte riktigt är stor nog för att köka än men som kan stå på hans rum och se fint ut sålänge! 🙂

  Svara
 55. Malin Byman

  Hej! Min gissning är 242 hela prickar. Köket skulle min dotter Emilija få så hon och kusinen Matilda kan leka där. Håller alla tummar!

  Svara
 56. jonna

  OMG! Det blir bara finare och finare vinster! Jag skulle tveklöst ge köket till min dotter som sliter på mitt gamla (och väldigt luggslitna) BRIO kök!

  Jag gissar på 247 prickar 🙂

  Svara
 57. Jessica

  242 prickar

  Det skulle få stå i vårt kök för var unge som kommer hit att leka med, sonen och hans vänner, kusiner och sysslingar det skulle vara så kul med mycket liv i vårt lilla kök.

  Svara
 58. Linda

  Det här köket skulle jag ge till min 2 åriga dotter. Hon älskar verkligen att laga mat och fixa och går direkt till leksaksköket när vi hälsar på någon. Hon skulle bli jätteglad om hon fick ett alldeles eget.
  Jag skulle gissa att det är 153 prickar

  Svara
 59. Emma K

  Jag gissar på 207 prickar!
  Köket skulle lillebror i familjen få till sitt rum, det blir annars mycket ärva leksaker…

  Svara
 60. Michaela

  Storebror skulle få detta kök så han kan göra de han är bäst på att laga mat 🙂 jag tror att de finns 234st prickar på luckan

  Svara
 61. Linnéa

  Jag gissar på 212!
  I vårt kök hade jag ställt detta minikök så vår lilla minitjej kan stå där och greja samtidigt som vi står och skramlar med vårt. Hade varit så mysigt!

  Svara
 62. Rebecka H

  224st gissar jag på.

  Detta skulle min dotter få som blir ett i januari. En suveränt rolig leksak som hon kan ha roligt med i ett par år medan mamman hoppas att hon fattar tycke för att bli mästerkock 🙂

  Svara
 63. Emma

  Jag gossar på 263 hela prickar.

  Om jag vann skulle mina söner ha köket i sitt lekrum.
  Äldsta sonen ÄLSKAR att laga mat, baka och ja- allt som har med kök att göra. Vilken fin present det hade varit att ge storebror (lillebror är 6,5 månad och tar så klart mkt tid som en bebis gör, så hade varit så kul att få skämma bort stora som är 2,5 år gammal).

  Emma Krantz

  Svara
 64. Sara B

  241 stycken gissar jag på. Min tvåårings bästa just nu är att servera kaffe och mat. Jag har hittat en liten kaffekanna,mjölkkanna och små koppar på second hand som kommer bli perfekt. Det jag däremot inte har skaffat är just ett kök, så jg håller verkligen tummarna på att jag har gissat rätt! 🙂

  Svara
 65. Christina Frisberg

  Jag gissar på 212 prickar, och det skulle vara lilla Matias som får det härliga köket, då kan han laga mycket god mat till mig vartefter ja det ska börjas i tid 😉

  Svara
 66. Natalie

  Jag gissar på 232 prickar.

  Om jag vinner köket skulle jag ge det till min dotter i julklapp ? Hon är 6 mån och skulle säkert uppskatta det mycket ?

  Svara
 67. Juliana

  Åh de här fina köket hade min son Theodor fått som julklapp om vi vann ? 204 vita prickar är vår gissning.

  Svara
 68. Anita

  Oj, älskar prickar, tror att det är många, 155st

  Det skulle bli julmat hemma hos oss så det står härliga till,
  tänk tre små kockar som vill göra som de vill,
  maten skulle dukas fram och av i timmar, dagar, minuter och år,
  bara fantasin skulle sätta gränser och man vet aldrig vad man får! 🙂

  Delar på FB sedan tidigare.

  Svara
 69. Annica

  Jag gissar på 155 stycken prickar!
  Om vi hade haft äran att vinna skulle vi placera detta underbara kök ute i dotterns lekstuga.

  Svara
 70. Lamija

  Gissar på 245 prickar och skulle ge detta fina kök till min charmiga systerson. Han är en riktig liten mästerkock som älskar att vara med i köket på riktigt så jag tror han skulle uppskatta att ha sin egen lilla hörna. Och snälla mostern skulle få ta åt sig äran att komma med världens bästa present 🙂

  Svara
 71. Jennifer

  221 prickar!
  Skulle ge den till en fin väns små barn. Tror dom skulle bli överlyckliga om de fint ett sånt fint kök.

  Svara
 72. Alma

  Efterlängtade lillasyster Selma skulle få laga mat till storasystern på 6 år. Selma har precis lärt sig gå och älskar att leka med sin storasyster och skiner upp som en sol när hon ser henne <3 Gissar på 165 prickar❣

  Svara
 73. IdaMyrvold

  Detta underbara kök skulle min dotter få, vår underbara Isabelle? Hon är jämngammal med Isadora och har följt dig hela min graviditet och även nu efter. Så klart hon förtjänar detta vackra leksakskök på sitt rum. Jag gissar på att det är 105 prickar på köksluckan ?

  Svara
 74. Moa

  Om jag vann skulle jag ge köket i julklapp till mina två småttingar 🙂 Jag gissar på att det är 170 prickar!

  Svara
 75. Sarah

  Jag gissar på 197 stycken.
  Köket skulle min andra sin få. Som barn nummer 2 är det roligt att få egna leksaker att ha på sitt egna rum?

  Svara
 76. Charlotte

  162 prickar tror jag 🙂

  Min son på 4 skulle få detta kök då han verkligen önskar sig ett kök och tjatar om det typ varje dag :p

  Svara
 77. MammaMaddie

  Ååh, drömluckan idag alltså! På min födelsedag dessutom!

  Jag hoppas det är 249 st prickar! Tänk om jag skulle vinna den julklapp jag tänkt köpa till Lilly och Alvin. Barnens mormor har köpt Jabadabados bakmaskin och kaffemaskin i samma serie, Vilken födelsedagspresent det vore att vinna köket till barnen inför jul!

  Svara
 78. Sandra

  Jag skulle ge köket till min älskade son som skiner upp som bara den så fort han får vara med oss i köket. Han älskar vispar och skålar och skulle tycka det vore så kul att få ha en egen liten hörna att leka vid.
  Gissar på 227 prickar.

  Svara
 79. Michaela L

  Jäklar vad den här utmaningen tog tid haha! Men jag vill oerhört gärna vinna detta leksakskök till min guddotter som älskar att laga mat så jag har nu suttit här i säkert en halvtimme med hjälp av min sambo för att försöka räkna samtliga prickar genom att zooma in och dela in i zoner och så. Så nu håller jag alla tummar och tår på att det här blir rätt! 😀

  Jag har fått det till 236 hela vita prickar 🙂

  Har delat julkalendern på min instagram sedan tidigare luckor: michaelajomalindh 🙂

  Trevlig kväll!

  Svara
 80. Joanna

  Båda mina pojkar skulle få detta kök att leka i. Den lille är ännu bara 4 månader men de växer ju så fort de små liven och vips kommer det att kunna leka tillsammans =)

  Jag gissar på 245 prickar!

  Svara
 81. Angelica Wikman Salmen

  Min älskade son och hans syster i magen skulle få detta fina kök, skulle passa perfekt i deras rum som de ska dela på! Har länge velat köpa ett kök till min son men inte haft råd till det nu när man lever på mamma pengen.
  Jag gissar på 189 prickar.

  Svara
 82. Ida Johansson

  Om jag vinner så skulle min son, Holger, få köket i julklapp. Han blir 3 år i vår och brorsan, Bosse, som blir 1 år i vår skulle nog ha mkt glädje av köket i framtiden ?

  Jag gissar på 159 st prickar! ?

  Svara
 83. Johanna

  Ett sådant fint kök skulle jag ge min tös
  Steka, koka och baka är saker man kan göra
  Vi skulle få mycket glädje om du oss detta vill ge, nu håller vi tummar å tår på att detta blir vårt! Jag tror det är 186 prickar!

  Svara
 84. Linda

  Jag tror att det är 242 prickar

  Jag skulle ge köket till min brorsdotter som ska opereras i januari så hon har något nytt och roligt att leka med när hon tillfrisknar.

  Svara
 85. Camilla Blank

  Köket skulle få användas av båda mina tjejer på 1 och 2 år i leksakshörnan ☺
  Jag gissar på att det är 228 hela prickar!
  Kram

  Svara
 86. Sanna

  Wow, vilken fantastiskt vinst! Det hade varit underbart att få överraska min älskade guddotter och hennes lillasyster med denna. Det skulle helt klart bli en så uppskattad julklapp, och något som skulle utnyttjas och användas länge utav de båda.

  Gissar på 183 st prickar.

  Delat offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här