Okategoriserade

Lördagen

Det var inte mycket som jag fick skrivet här på bloggen idag. Lucas har liksom inte låtit mig sitta och skriva nåt. Och Jair började jobbet klockan ett idag och slutar inte förrän 3 på natten! Tufft jobbpass! Idag har Lucas bara sovit korta stunder och sen när han har varit vaken så har han varit ledsen och inte velat vara själv. Just nu sitter han i babysittern och är lugn iaf en liten stund. Skönt! Men han har inte bara varit jobbig idag. Han lät mig äta lunch i lugn och ro och sen tog jag en promenad runt Slätta damm och då sov han en stund i vagnen. Sen kom min mormor och morfar på spontanbesök från Borås med dopklänningen som Lucas ska döpas i 🙂 Då var Lucas ett riktigt litet charmtroll! Han var så himla go då vår lille plutt!

Nä, nu ska jag gå och bädda sängen medan Lucas fortfarande är lugn. Vi får se hur mycket mer jag hinner på bloggen innan det är läggdags, men jag har iaf börjat skriva på ett inlägg som jag hade tänkt publicera idag.

20130615-235908.jpg

4 Comments

 • Lovisa

  Jag känner igen det du skriver. Min lille 2månaders kille är sådär nästan varje dag 😉 Han vill inte sitta själv när han är vaken utan är bara nöjd om man bär runt honom. Sådana dagar är det inte lätt att få så mycket gjort, allt man hinner göra känns som en bonus 🙂 Kram

  Svar från Emma: Ja, det är väl så man måste tänka. Att allt man hinner är en bonus! Jag fattar inte hur man klarar ha mer än ett barn!

 • Sandra

  Hej! Min kille är 6 veckor nu och har varit jättegnällig ett par dagar. Under första året går barnen igenom olika utvecklingssprång då de först får en gnällig klängig period (allt mellan en dag till en vecka) för att sedan ha en glad period. Jag tror helt klart min haft sin första denna veckan. Läste att de även har en sådan period vid 12 veckor, kanske är det de Lukas har? Det är jätteinttrssant att läsa om så googla gärna på det!:) känns även skönt att veta att det finns ”en anledning ” till att de är extra gnälliga:) kanske nåt att skriva ett inlägg om, jag hade gjort det om jag haft kvar min blogg;)
  kram

  • Emma

   Ja, det är nog ett utvecklingssprång som han gick igenom. Jag visste om det där med utvecklingssprång, men jag hade inte en aning om att dom kunde pågå bara i en dag!!

   Jag kan tipsa om appen The Wonder Weeks där man kan läsa om utvecklingssprången 🙂 Kanske skriver ett inlägg om det nån dag! Såg Sandra att du har börjat blogga igen, så himla skoj! Har saknat din blogg, det blev ju tvärtyst när du slutade blogga!! Vill ju veta hur det går för er och lilla Emilio.

 • Michan

  Som ovan skrev, det är nog en utvecklings period av nåt slag, oftast blir dom gnälliga för att dom vill så mycket men inte kan göra något själva, värst brukar vara precis innan dom lär sig krypa 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.