Okategoriserade

Lördag och ledsen bebbe

Idag är det en riktig slappis-lördag här hemma hos oss. Eller ja, jag har iaf slappis-lördag, Jair är och jobbar! Jag började dagen med planer på massa saker jag skulle göra. Jag tänkte ta en sväng till stan, ta hand om disken och tvätta lakan osv. Men sen så var Lucas lite gnällig och ville inte sitta i babysittern så jag fick ge han lite mat och sen somnade han på mig en stund. Jag lät honom sova där en stund och sen vaknade han mera gnällig än nånsin! Jag började undra om han har ont i magen eller så. Han skriker inte så högt, spänner sig inte och magen känns inte heller spänd. Han bara gråter/skriker och är alldeles lealös i kroppen… Kan det vara att han känner sig lite ruggig efter vaccineringen tro?

Nu sover han iaf igen. Jag la honom på sidan i sängen och buffade honom i rumpan tills han somnade. Hoppas han får sova en stund nu så att han kan vakna glad nästa gång han vaknar. Så jobbigt när dom små är så ledsna och man inte kan göra nåt!

Imon ska vi ha på en föräldraträff med 6 andra nyblivna mammor och pappor! Det ska bli skoj! Det blir lite knytkalas så jag ska göra hemmagjord potatissallad! 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.