Okategoriserade

Lucka 14 är öppen!

Godmorgon, godmorgon!
Idag öppnar vi lucka 14!
 

Lucka 14

 
Bakom lucka 14 gömmer sig Bolagravidsmycke.se och en tävling där en av er vinner valfri gravidbola-smycke! Värde upp till 299 kr!

Ett Bola gravidsmycke bärs under graviditeten och avger ett svagt ljud när kvinnan rör sig. Ljudet från gravidsmycket har en rogivande effekt för barnet både under graviditeten och efter födelsen.

20131201-224904.jpg

 

Det enda ni behöver göra är:

 • Tipsa om min julkalender på valfritt socialt medie, detta behöver ni bara göra EN gång. Då får ni vara med i alla kalenderns tävlingar. När ni tipsar ska ni länka till min blogg! Skicka med länk till ert tips eller maila en print screen till pa.smallen@hotmail.se! Är du inte medlem i något socialt medie? Kolla HÄR hur du ska göra för att delta!
 • Utslagsfråga: Hur lång är kedjan till min gravidbola? Ni hittar bild med mig och den HÄR!
 • Kommentera inlägget och skriv det roligaste sättet du har hört/eller kan komma på för att avslöja att man är på smällen! PS. Jag är inte på smällen igen!

 

OBS! Tävlingen avslutas idag klockan 21.00!
Vinnaren avslöjas på bloggen, inget vinnarmail kommer skickas ut så se till att hålla utkik så att ni inte missar er vinst!

Lycka till!

16 Comments

 • Viktoria E

  Jag tror den är 112 cm. Nu senast när vi skulle berätta att vi va gravida för mina föräldrar gjorde vi en body där vi skrev ”jag ska bli stotebror” till vår son. Sen flög vi till Arlanda och mötte upp föräldrarna. Jag kan garantera att dom blev förvånade och glada när dom öppnade overallen 🙂

 • Cissi

  Har en tjejkompis som gjorde testet unde en weekend i London – och köpte tre presenter med sig till den blivande pappan/sambon… Först fick han öppna en fin whisky, sen en fin cigarr och sist en body med texten ”daddy loves me” 😉
  Sen missade han även första ultraljudet – och då köpte hon 2 par strumpor – ett par rosa och ett par blå.. Tvillingar i magen 🙂
  Kan säga att han höll på att få slag! 😉 själv kan jag knappt hålla mig i 5 sekunder innan jag mmsar bilden på testet till alla nära ch kära 😉

  Tror att kedjan är 120

 • Sanna

  Jag tror kedjan är 60 cm.

  Det bästa sättet är nog att köpa en snygg tröja där det står gravid eller något liknade och sedan fotografera och posta ut till alla nära och kära exempelvis via sms eller Facebook.

  Kram Sanna

 • Debbie- Mamma till 2 och gravid

  108 cm gissar jag på. Själv har jag ett bolahalsband men om jag vann skulle jag ge det fina till min lillasyster som väntar tvillingar.
  Det roligaste sättet att höra att någon annan är gravid är när man själv berättar att man ska ha barn och när, och man då får till svar att man kanske ligger på BB tillsammans 🙂
  Eller om man är på ultraljud lagom till jul, då kan man ge bort en ultraljudsbild i julklapp. Det blir en rolig julklapp att få veta! 🙂
  Jag har tipsat om tävlingen tidigare

 • JoHaNNa - Julkalender på bloggen

  1. länkat i blogg och delat på fb: Johanna Hellberg
  2. 110 cm gissar jag på
  3. att ta ett foto på en bulle i ugnen och posta på bloggen alt. facebook 😉

  jag skulle så gärna vilja vinna, för jag köpte just ett sånt här smycke till min gravida syster. men stort MEN kedjan till smycket är för litet och den låter jätte konstigt :S och det skulle vara hennes julklapp. och tyvärr har jag inte råd till ännu en, så vore jätte glad om jag vann och kan ge henne ett bättre smycke 🙂

 • Tina Carlström

  Jag tror kedjan är 100 cm.
  Jag delar sen innan på FB, Tina Carlström.
  Vi gav bort en tom ram i vilken vi skrivit .Foto levereras om nio månader.

 • Mirjam

  Jag är gärna med och tävlar, gissar på att kedjan är 105 cm lång. 🙂
  Min mamma har berättat för mig att varje gång hon väntade barn planerade de att hålla det hemligt ett bra tag. Men liten som jag var hade jag svårt att bevara denna hemlighet, så det första jag gjorde varje gång vi träffade någon var att berätta att hon var gravid…

  Ha det så bra!

 • Sandra

  Jag tror att kedjan är 110cm

  Det roligaste sättet tycker jag är att visa ultraljudsbilden. Reaktionerna är blir väldigt varierande då vissa frågar vad bilden föreställer 😛

 • Jenny

  Jag gissar på 100cm
  Vi berättade för hela min familj på min pappas födelsedag. Han fick en fin ram där vi hade skrivit denna dikt.
  Din present får vänta det är ett tag kvar, kanske är det en jänta eller en påg som vi har. Det får vi väll se när april tar vid men tills dess får vi nöjas och glädjas en tid! Och sen avslutade vi med, Grattis morfar och mormor.

 • MariaM

  110 cm tror jag att den är.

  När vi berättade för blivande farmor och farfar hade vi precis varit på safari i Afrika. Vi berättade om resan och så kom vi också in på att vi varit lite magsjuka ett par dagar. Sedan sa min man att jag hade ju varit ganska illamående under hela resan. Svärmor fattade direkt och började hoppas upp och ner på stolen och skrika rakt ut: Är du gravid?!! Stor lycka blev det hos båda två, som så länge gått och önskat att få barnbarn 🙂

  Mvh Maria

 • Nathalie, mamma till Alissa och väntar på nr 2

  110 cm tror jag att din är 🙂

  Vi har berättat på två sätt.
  Första sättet så slog vi in en ram med 12 små ramar i ett. Och sa att här kan svärföräldrarna få fylla på 1 kort för varje månad det första året. Det tog ett tag för dom att förstå att det var ett barnbarn som väntades, men vilken min när dom förstod! Andra barnet som ligget på jäsning nu så tog vi gravidtesten och slog in ett paket med två uppsättningar kläder så syskonen ska matcha sen och när svärmor kom till gravidtestet så såg hon först frågande ut och frågade om det var en penna tills hon såg att det stog ”Gravid 1-2 veckor”. Lycka!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.