Okategoriserade

Trevlig söndag

Idag har vi varit och grillat med 4 andra föräldrapar och deras bebisar! Det har verkligen varit jättekul! Jag brukar träffa dom här mammorna, men vi har aldrig umgåtts så att papporna fick vara med så det var verkligen skoj!

20130616-221725.jpg

20130616-221852.jpg

20130616-221920.jpg

Nu ligger vi i sängen hela lilla familjen och är jättejättetrötta! Lucas hade svårt att sova där, varje gång vi la ner honom så vaknade han så jag hoppas att han sover gott nu. Igårnatt var en riktigt jobbig natt. Lucas vaknade och skrek två gånger och lugnade bara sig när jag var uppe och gick med honom. Jag undrar verkligen vad som var fel. Han spände sig inte i kroppen, sparkade inte med benen eller drog upp benen mot magen, han var bara lealös i kroppen och grät! Hoppas han mår bättre i natt!

2 Comments

  • Kicki

    Men det är ju från vacciberingen såklart. Har du kollat hans temp?

    Svar från Emma: Just det, det måste det ju ha varit! Nä, kollade aldrig hans temp den dagen/natten. Kollade samma kväll som vaccineringen och då var det ingenting..

  • Michan

    Å vad jag saknar den där tiden, vi var också flera som ungicks varje dag men sen när föräldralediheterna tog slut rann det liksom ut i sanden, nu har vi träffat några av dessa familjer på gemensamma aktivitetr som bandy eller hockey så det känns kul att se barnen efter så många år

    Svar från Emma: Åh, jag har tänkt på det…. Jag tycker den tiden som är nu är helt fantastiskt och vill aldrig att den ska ta slut! Jag ska göra mitt bästa för att hålla kontakten men dom trevliga mammor och papporna som vi har träffat!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.